SUPPORTERMOTE: – Det er til onsdag det skjer – ØIF Arendal

SUPPORTERMOTE: – Det er til onsdag det skjer

Svermen-sjef Jørn Holmestrand og resten av entusiastene holder supportershopen oppe til onsdag.

Jørn Holmestrand og Svermen har gjort klart en supporterpakke til bruk i cupfinalen 14.mai – og ikke minst til bruk i kvartfinalen hjemme mot Runar førstkommende onsdag.
– Ja, det blir det igjen muligheter for å sikre seg skjerf, t-skjorter og flagg til gunstige priser i Sparebanken Sør Amfi i forbindelse med kvartfinalen mot Runar, opplyser Jørn Holmestrand.

Kvalitet
T-skjorter fra Mizuno i riktige ØIF-farger til 150,- (normalpris i butikk; 450,-), supporterskjerf til 200,- og flagg til 200,- står på menyen.
– Vi har også lagt opp til en pakke med t-skjorte og skjerf eller flagg til 300 kroner. Eller en pakke med t-skjorte, flagg og skjerf til 450 kroner, informerer han.
Svermen har overtatt supportershop’en med ansvar for innkjøp og salg av supportereffekter. Overskuddet går i sin helhet til Svermen.
– Dette gjør at vi kan by på bussturer til gode priser og alt annet vi driver med for å støtte gutta på banen land og strand rundt, sier han videre.

Svermen har i en årrekke hatt lotteri som basis for supportergruppas økonomi, men grunnet pandemien og publikumsrestriksjoner har det naturlig nok heller vært labert de siste to årene.
– Det fine med dette supporterutstyret er at våre supportere kan bruke dette hver gang ØIF Arendal spiller kamp, smiler Holmestrand som mener det røde folkehavet i 2014 i Oslo Spektrum gjorde noe med mange arendalitter, svermere og ØIF Arendal-supportere.
– Ingen glemmer cupfinalen i 2014. Folkehavet kledd i rødt og sort. Derfor oppfordrer vi alle til å kjøpe effekter. Vi i Svermen har ett mål,og det er å holde Elverums supportere – Taigaen – på armlengdes avstand på cupfinalen. Det handler om å vise hvor vi kommer fra, hvilke farger som gjør at hjertet banker litt ekstra og ikke minst skape den gode følelsen hos gutta når de spiller.
– Det fine er at man kan bruke t-skjorta og effektene i mange år etterpå. Det er rett og slett lov å prøveteste alt hver eneste gang det er kamp, smiler han.
– Og hvordan går man frem om man av eller annen grunn ikke sitter ringside mot Runar til onsdag?
– Da sender man en mail til meg (jorn@oifarendal.no) eller kontakter meg på mobilnummer 48236212. Så ordner vi det meste, avslutter Mr. Svermen Jørn Holmestrand.

Og billetter til onsdagens returkamp mot Runar kjøper man her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/552