SISTE: Lover MEGA OVERRASKELSE onsdag! – ØIF Arendal

SISTE: Lover MEGA OVERRASKELSE onsdag!

Til onsdag lover ØIF Arendals daglige leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen mye når ØIF Arendal og Runar spiller returkamp i Sparebanken Sør Amfi. Veldig mye!

Daglig leder i ØIF Arendal, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, gleder seg stort til onsdag. Da lover han en MEGA OVERRASKELSE når ØIF Arendal og Runar spiller returkamp i kvartfinalen i sluttspillet i Sparebanken Sør Amfi.

– Dette er det største ØIF Arendal har gjort gjennom alle tider. Overraskelsen blir servert til onsdag i Sparebanken Sør Amfi, gliser daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen til oifarendal lørdag ettermiddag.

Enormt
ØIF Arendal og Bruun Hansen har servert en rekke nyheter de siste månedene, som spillerforsterkninger, nytt trenerteam, Final8 til Arendal i februar 2023, nye hovedsponsorer, utbygging av Sparebanken Sør Amfi, Skarpnes Invitational med kremen av europeiske klubblag og en rekke andre, store og små nyheter. Denne gangen må man altså være på plass i Sparebanken Sør Amfi for å få med seg det Bruun Hansen beskriver som «det største ØIF Arendal har gjort gjennom alle tider». Det sier ikke rent lite.
– Dette kommer til å bli tatt veldig godt i mot av alle. Det er vi helt sikre og helt trygge på. Derfor kan vi love en MEGA OVERRASKELSE til onsdag i Sparebanken Sør Amfi. Vi klarer egentlig ikke å vente, men det må vi, gliser daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen overfor oifarendal.no.

Hemmelighetsfull
Bruun Hansen og en rekke sentrale aktører har jobbet lenge med overraskelsen som loves onsdag kveld i Sparebanken Sør Amfi.
– Dette sier ikke oss særlig mye, utover at det er stort?
– Dette er det største ØIF Arendal har gjort gjennom alle tider, fastslår han igjen.
– Vi slår skikkelig på stortromma for å si det forsiktig. En gamechanger vi er ekstremt stolt av.
– Noe må du da kunne hinte om?
– Det er stort!
Gliser ØIF-sjefen.

Da får vi vente til onsdag da!

ØIF Arendal gjester for øvrig Runar Sandefjord i morgen kveld til den første kampen i kvartfinalen.

PS: Billetter til onsdagens returkamp og kvartfinale kjøpes her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/552 eller i ØIF Arendal-appen.