SISTE: Kurtovic gjør comeback på toppnivå – ØIF Arendal

SISTE: Kurtovic gjør comeback på toppnivå

ØIF Arendals tidligere suksesstrener Marinko Kurtovic gjør comeback på toppnivå. Det skriver Agderposten idag.

Marinko Kurtovic var trener i ØIF Arendal i en årrekke, men ga seg i klubben på nyåret i fjor. Nå skal han trene en tradisjonsrik svensk storklubb.

Kurtovic, som bor i Sandefjord, overtar svenske Redbergslid 1. juni. Gøteborg-klubben er en tradisjonsrik storklubb i nabolandet, men den svenske klubben slet stort i årets sesong og havnet på 12.plass.

– Jeg sa pent nei til en del klubber som har forhørt sseg om status. Det har vært for tidlig. For et par år siden tenkte jeg «aldri mer», men dette kunne jeg ikke si nei til. Nå er helsen min 100 prosent. Jeg har ikke vært bedre på lang tid. Jeg har fått ro i mitt liv, sier Kurtovic overfor Agderposten om trenercomebacket på toppnivå.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/04/19/dette-er-pengepremiene-i-sluttspillet/

Titler
Kurtovic ledet en rekke toppklubber før han kom til ØIF Arendal for åtte år siden. I ØIF Arendal vant han tre seriemesterskap og et cupgull. 60-åringen hadde store helseplager etter at begge hoftene hans måtte skiftes for over to år siden. En av de nye hoftene måtte attpåtil skiftes ut etter en infeksjon. Etter at den godt likte svensk-kroaten ga seg i ØIF Arendal i januar i fjor, har han bidratt med sin ekspertise som trener for G16-laget til Flint Tønsberg. Nå blir det pendling mellom bopelen i Sandefjord og Gøteborg.
– Jeg kjenner meg som en 40-åring. Jeg har enormt mye energi. Motivasjonen og gleden er kommet tilbake. Dermed kan jeg fortsette med det jeg elsker mest, sier Kurtovic blant annet til Agderposten i dagens intervju.

Sist uke ble det også klart at hans datter, Amanda Kurtovic, vender tilbake til den gamle storklubben Larvik fra og med neste sesong.