Dette er pengepremiene i sluttspillet – ØIF Arendal

Dette er pengepremiene i sluttspillet

Sluttspillet i håndball starter onsdag kveld med to av fire kvartfinaler. Dette er pengepremiene som ligger i potten.

Olaf R. Hoffstad og ØIF Arendal åpner sluttspillet borte mot Runar Sandefjord kommende søndag.

At håndball ikke er det samme som fotball hva pengepremier angår er en dårlig skjult hemmelighet, men noen kroner er det likevel snakk om. Pengepremiene i selve seriespillet er allerede delt ut med følgende fordeling:
Seriemester i Rema 1000-ligaen kr 150.000,- (Elverum)
Sølvvinner i Rema 1000-ligaen kr 75.000,- (Drammen)
Bronsevinner i Rema 1000-ligaen kr 40.000,- (Runar Sandefjord)
4.plass i Rema 1000-ligaen kr 25.000 (Kolstad)

I sluttspillet skal det kjempes om ytterligere pengepremier og ikke minst sluttspilltittelen. Den øverst rangerte klubben i Norge har de siste sesongene resultert enten i kvalifisering eller direktebillett til Champions League.

Men, vinneren av sluttspillet tar ikke bare med seg høyest ranking når europacup-plassene skal fordeles. Vinneren av sluttspillet får også med seg 150.000 kroner. Tapende finalist får med seg 75.000 som plaster på såret. Tapende semifinalister får med seg 25.000 kroner.

Sluttspillet starter onsdag kveld med to av fire kvartfinalekamper.
Serietoer Drammen er vertskap for Halden, mens Kolstad er vertskap for kommende ØIF-trener Heine E. Jensens Nærbø.
Søndag gjester ØIF Arendal Runar i Runarhallen, mens regjerende sluttspillmester Elverum tar i mot Bækkelaget.
Kvartfinalene spilles best av tre matcher. Returoppgjørene spilles henholdsvis neste onsdag og neste helg. En eventuell tredje match i en eller flere av kvartfinalene er – naturlig nok – ikke satt opp enda.