HOFSTØL: – Det stempelet må de påta seg, men vi er i godt driv – ØIF Arendal

HOFSTØL: – Det stempelet må de påta seg, men vi er i godt driv

I kveld ble det klart at Runar Sandefjord valgte ØIF Arendal som kvartfinalemotstander i sluttspillet.


– Som sørlending velger jeg å reise til Sørlandet og Arendal, sa Runar-trener Leif Gautestad på TettPå på handballtv.com i kveld.
Dermed blir det nok et gjensyn med Gautestad, Kenny Ekman og Martin Lindell for Sondre Paulsen og ØIF Arendal.

Favoritter?
ØIF Arendal-trener André Jørgensen Hofstøl var tydelig på at han og spillerne måtte ta laget som valgte dem. Det ble Runar. Sandefjordingene, som ble tok bronse i årets Rema 1000-liga, har vunnet begge oppgjørene mot ØIF Arendal denne sesongen, med henholdsvis 33-31 i Sparebanken Sør Amfi før jul og 29-21 i Runarhallen i mars.
– De kommer til oss som favoritter. Det stempelet må de påta seg, men vi har vist at vi er i godt driv i de siste kampene, sa Jørgensen Hofstøl umiddelbart etter at Gautestad og Runar hadde valgt motstander.
Han sikter til sesongavslutningen med en sterk prestasjon mot serievinner Elverum, seier mot Haslum og nedsablingen av Kristiansand i siste serierunde. Tidligere idag var Jørgensen Hofstøl klar på at troppen er i godt driv om dagen og at sluttspillet ikke kan komme for tidlig.

– Vi har drodlet en del rundt suksessfaktorene i begynnelsen av sesongen. Da brukte vi hele laget og alle var delaktige. Mot Kristiansand ble det veldig tydelig i andre omgang. Alle som kom inn bidro sterkt og tok leverte. Vi har helt enkelt tatt en del grep og det har fungert. Nå blir det spennende inn mot og i sluttspillet. Alt kan skje, sa Jørgensen Hofstøl da.

De foreløpige kampdatoene i kvartfinalen er søndag 24.4 (Runarhallen) og 27.4 (Sparebanken Sør Amfi), og eventuelt 1.5 (Runarhallen). Hverken datoer eller klokkeslett er bekreftet.