ERES: – Deilig å kunne glede fansen som eide tribunen! – ØIF Arendal

ERES: – Deilig å kunne glede fansen som eide tribunen!

Ivan Eres leverte en sterk andreomgang i Aquarama i 31-22-seieren i kveld. Seieren dedikerer ham til supporterne.

Svermen og resten av ØIF-supporterne lagde godt med liv i Aquarama i kveld.

– Gratulerer med en god kamp, Ivan!
– Tusen takk, sier målvakten.
Men, det i kveld var det Ivan som skal takkes. For makan til andreomgang skal man lete lenge etter. I andreomgangens 21 første minutter slapp han kun tre (!) mål. På det meste ledet ØIF Arendal 29-16 i det som mange kristiansandere håpet skulle bli en jevn og tett affære. Kristiansand ville med en eventuell seier hatt sjanse for å kvalifisere seg til sluttspillet. Det satt Eres og ØIF Arendal en solid stopp for.
– Det var skikkelig fint å spille i. Atmosfæren på banen og på tribunen var fansen vår herlige. Vi startet sterkt bakover, noe som ga oss en klar ledelse. I andre omgang fullførte vi jobben fra første omgang. Vi hadde bra med energi og kunne også tillate oss showe litt for fansen vår, sier Ivan Eres – som både ble kåret til ØIF Arendals beste spiller av den lokale juryen samt av oifarendal.no sin egen spillerbørs-jury.

Jørg William Fiala Gjermundnes og Ivan Eres sto frem på beste vis i kveldens kamp mot Kristiansand.

For i kveld var det en mann som regjerte i Kristiansand – Ivan Eres!