BØRSEN: – Utvilsomt bestemann – ØIF Arendal

BØRSEN: – Utvilsomt bestemann

Kristijan Jurisic stengte buret i første del av første omgang. Etter hvilen overtok hans kollega og stengte fullstendig.

Jørg William Fiala Gjermundnes og Ivan Eres var toneangivende mot Kristiansand i kveld.

I første omgang stengte Kristijan Jurisic buret helt de første 12 minuttene, og ØIF Arendal ledet 8-2 i sørlandsderbyet mot Kristiansand Topphåndball. I andre omgang ble Jurisic byttet ut med Ivan Eres som også stengte buret. Eres slapp inn tre mål de første 20 minuttene av omgangen.

Eres endte opp med 14 redninger og var utvilsomt ØIFs bestemann da KRS ble slått 31-23. I første omgang så det ut som Erik Køpp alene tok opp kampen mot din tidligere klubb. Han scoret 6 mål i omgangen, men likefullt ledet ØIF Arendal 18-13 til pause. Den store forskjellen i første omgang var Jurisics innledning på kampen hvor han reddet alt. I tillegg scoret William Fiala jevnt og trutt og noterte seg for 5 scoringer i omgangen.
Etter sidebytte var det aldri noen tvil. Fantomomgangen til Eres og en strålende Richard Lindstrøm i forsvar ledet an. Lindstrøm fikk nøytralisert Eirik Køpp, og kristiansanderen scoret bare ett i andre omgang.
Mot slutten av kampen slapp ØIF-treneren innpå nesten alle ungguttene, og dermed greide KRS å pynte litt på resultatet.

ØIFs egen jury gir altså 5 poeng til målvakt Ivan Eres.
3 poeng går til William Fiala Gjermundnes som ble toppscorer sammen med Olaf Richter Hoffstad. Begge noterte seg for 7 mål.
Hoffstad får 2 poeng, og siste poenget går til Richard Lindstrøm.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.