PRESTISJE: – Vi må temme de to gutta her – ØIF Arendal

PRESTISJE: – Vi må temme de to gutta her

ØIF Arendal.-trener Andre Jørgenen Hofstøl har planen klar før prestisjeoppgjøret.

ØIF-trener André Jørgensen Hofstøl.

– Vi må temme Køpp (red.anm: Eirik) og Skillhammar (Victor). Det blir én nøkkel i denne kampen for vår del, sier Jørgensen Hofstøl til oifarendal.no dagen før dagen.
Skillhammar var god borte mot Haslum sist og satt inn 12 mål. Svensken har scoret 100 mål for Kristiansand denne sesongen, mens Køpp har funnet scoringsformen utover i sesongen etter en treg start. Den tidligere ØIF-spilleren har satt 111 mål for Kristiansand før siste serierunde.

Prestisje
For morgendagens lokalderby, sørlandsoppgjør og nabofight kommer til å storme når kampen kastes i gang i Aquarama klokken 18:15. ØIF Arendal åpnet sesongen med å vinne 30-25 over Kristiansand i den første serierunden i Sparebanken Sør Amfi. Jørgensen Hofstøl peker på at lørdagens vertskap har spilt seg stadig bedre utover i sesongen.
– Det står mye på spill, selv om det rent plasseringsmessig for vår del ikke gjør det. Vi vil vise at vi er best på Sørlandet og vi skal bygge selvtilitt og godfølelse inn mot sluttspillet. Det bør være motivasjon nok for alle, sier Jørgensen Hofstøl videre.

Selvtillitt
Kristiansand ligger på 9.plass og må vinne for å sikre seg plass i sluttspillet. ØIF Arendal må vinne, samtidig som Nærbø må tape mot nedrykksklare Bergen skal det bli 5.plass. Begge lagene kommer inn med selvtillitt i matchen når poengene i «Slaget om Sørlandet» for andre gang denne sesongen skal kjempes om.
I Sondre Paulsens siste seriekamp hjemme i Sparebanken Sør Amfi sist søndag endte det 32-29 mellom ØIF Arendal og Haslum. Kristiansand leverte en god kamp borte mot Elverum, men måtte gå slukøret av banen til sist.
– Å løpe bruker alltid å være planen?
– Ja, det er fordi det er slik vi skal spille.
– Hvordan?
– Når de bommer eller gjør feil, så skal vi komme med alt vi har. Da må vi sørge for å komme i nok slike situasjoner, sier han videre.
Akkurat det må til for at Sondre Paulsen og ØIF-gutta skal få den serieavslutningen man har planer om å få. For det er ikke noen deler av ØIF-leiren som tar lett på lørdagens prestisjeduell.
– Jeg har ikke tenkt å avslutte med å tape mot Kristiansand. Et sted går grensen, sa Sondre Paulsen etter sin siste seriekamp i Sparebanken Sør Amfi sist helg.