Sendte topplag – og gamle lagkompiser – hjem poengløse – ØIF Arendal

Sendte topplag – og gamle lagkompiser – hjem poengløse

Det ble jevnt og tett mellom Øyestads 2.divisjonsgutter og Oliver Trondals Urædd i kveldens batalje i Nedeneshallen.

Sverre Asser spilte en solid match for Øyestad mot Urædd i kveld. Arkivfoto: P. Stenseth

Øyestad-guttene fikk en pangstart da Asser & co gikk opp i en 5-2 ledelse etter syv minutters spill i prestisjeoppgjøret hjemme mot Urædd i kveld. Da tidligere Øyestad-spiller Stian S. Sørensen reduserte til 7-6 fem minutter senere var det match igjen. Øyestad lot seg ikke vippe av gjestenes offensiv, men utover i omgangen ble det jevnt og tett. Urædd gikk til pause med ledelse 19-18.

Lagene fulgte hverandre tett i begynnelsen av 2.omgang. Deretter satt Øyestad fart på planene om å vinne mot topplaget fra Porsgrunn. Nevnte Asser førte an og Øyestad guttene sjokkåpnet etter hvilen. Fredrik U. Venemyr satt inn 25-21 etter 41 minutters spill. Deretter var det bom stopp for hjemmelaget, noe gjestenes Halvor Gjesdal utnyttet. Han satt inn tre raske mål og ti minutter før slutt sto det 26-26 på tavla. Da tok Kjetil Øygarden og Asle Gran timeout.

Det ga effekt. Nevnte Asser og kaptein Marius Trøan Nilsen sørget for 28-26 med åtte minutter igjen av kampen. Deretter svarte Urædds Gjesdal på ny før Oscar Gran økte til 29-27 ti sekunder ssenere. Marius T. Nilsen økte til 30-27 fire minutter før slutt. Gjestene klarte kun å redusere en gang og dermed ble resultatet 30-28.

Øyestads toppscorer ble Sverre Asser med med ni mål.

Urædds mestscorende ble Thomas Bjaaland med 11 mål.