PANZA: – Han har rett og slett fortjent dette – ØIF Arendal

PANZA: – Han har rett og slett fortjent dette

ØIF Arendal-trener Luka Panza er ikke i tvil.

Luka Panza tror Adrian G. Evensen vil fortsette utviklingen neste sesong.

-Adrian har fortjent en ny kontrakt. Han har hatt en fin utviklingslinje gjennom hele sesongen og brukt mulighetene han har fått på en god måte, sier Luka Panza til oifarendal.no.

Adrian G. Evensen.

Vaskekte
Evensen har nærmest vokst opp i Nedeneshallen, godt hjulpet av både far og mor. Hans far, Ole Omholt Evensen, var selv en bærebjelke og bauta i ØIF-drakta i en årrekke. Eplet faller ikke langt fra stammen, noe Panza påpeker.
– At Adrian har gått gradene i klubben betyr mye. Det er kultur over tid og det gleder alle som er glad i både Øyestad og ØIF Arendal, mener han.

Dedikert
Panza trekker også frem Evensens dedikasjon til egen utvikling og håndball.
– Etter at Adrian bestemte seg for å satse på håndball har han vært dedikert i alt han har gjort. Alle som har med ham å gjøre vet han er veldig, veldig seriøs. Denne kontrakten er fortjent, gjentar Panza.
– Vi håper og tror at han vil fortsette utviklingen kommende sesong. Han stiller også mange spørsmål og er interessert i å utvikle detaljer. Adrian er veldig ambisiøs og denne kontrakten er veldig fortjent. Nå er det opp til ham å fortsette utviklingen, avslutter Luka Panza.