EVENSEN: – For meg var dette aldri en diskusjon – ØIF Arendal

EVENSEN: – For meg var dette aldri en diskusjon

Høyrekant Adrian G. Evensen har skrevet under ny 1-årskontrakt med ØIF Arendal.

Adrian G. Evensen har skrevet ny kontrakt med ØIF Arendal.

– Taktskiftet som skjer i klubben er meget, meget spennende. Nå jobber jeg ved siden av, men det blir vanskelig neste sesong. Hverdagen blir enda mer profesjonell og det blir enda mer trening. Det liker jeg, medgir Evensen som har nettet tre ganger i Rema 1000-ligaen denne sesongen.

Adrian G. Evensen skryter av lagkompis Magnus Søndenå (bildet) og høyrekant Sander L. Simonsen.

Vil ha mer
Høyrekanten, som har slitt med flere tunge skader etter at han ble tatt opp i ØIF Arendals tropp, sier han ikke har fått ut sitt fulle og hele potensial. Han er derfor godt kjent med å kjempe seg tilbake med lange opptreningsperioder.
– Min jobb er å bli litt bedre for hver dag. Jeg skal fortsette med å forberede meg, slik at jeg er klar til å levere når muligheten byr seg, sier 22-åringen.
Foran seg i køen står Sander L. Simonsen.
– Vi har et bra samarbeid som backer hverandre opp på trening og i kamp. Jeg lener meg også litt på Magnus (red.anm: Søndenå). Han og Sander er to suverene typer som jeg lærer mye av. Jeg har mye å lære, men føler at jeg tar steg for hver sesong. Målet er alltid å få mer spilletid, men det er kun knallhardt arbeid som er veien å gå. Jeg har tett dialog med trenerteamet og kjenne min rolle, sier Evensen videre.

Semifinale
Evensen trekker frem spilletiden i semifinalen borte mot Fjellhammer i november som sesongens høydepunkt så langt for hans egen del.
– Det var sinnsykt moro og særlig ettersom jeg fikk litt spilletid. Jeg har mer inne enn jeg har fått vist. Det handler om å være klar når mulighetene kommer, gjentar han.
Idag jobber Evensen ved siden av håndballsatsingen. Høyrekanten håper å få plass på barnehagelærer-studiet fra høsten av. En ytterligere profesjonalisering av treningshverdagen skal likevel gi rom for å studere noe ved siden av.
– Det handler om å være strukturert, avslutter Adrian G. Evensen.

Og er det noe vår vaskekte Øyestad IF og ØIF Arendal-gutt er kjent for – å kjempe! Nå får vi krysse fingrene for at han er ferdig med både kneskader og ryggproblemer. Evensen har vært sammenhengende skadefri siden januar i fjor.

Vi gleder oss til nok ett år med vår joviale høyrekant i Sparebanken Sør Amfi.