DERBYKLAR:- Denne setter jeg høyt – ØIF Arendal

DERBYKLAR:- Denne setter jeg høyt

ØIF Arendal-spiller Jørg William Fiala Gjermundnes har gjenfunnet formen etter EM-pausen i januar. Nå venter hjembyen.

Jørg William Fiala Gjermundnes på gjennombrudd

-Dette er en av kampene jeg setter høyest i én sesong. Jeg har lyst til å vinne og vi skal ikke tape der borte. Kristiansand må vinne for å være sikret en plass i sluttspillet. Det blir en hard batalje, smiler Fiala Gjermundnes to dager før det braker løs i Aquarama.

Siste
Lørdagens match i Aquarama er også den siste seriekampen denne sesongen. I serieåpningen slo ØIF Arendal Kristiansand 30-25. Da scoret ØIF Arendals fremadstormende bakspiller seks mål. Mot Haslum søndag ble det også seks scoringer – flere av dem noen særdeles publikumsvennlige perler. Fiala Gjermundnes har satt inn 32 mål på de fem siste seriekampene. Han har også rukket å runde hundre kamper for ØIF Arendal i perioden. Trenerkollegene André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza har lenge vært tydelige på at spiller- og lagsformen skal prikkes inn mot sluttspill og cupfinalen i mai.
– Hva er årsaken til at du har gjenfunnet formen?
– Godt spørsmål! Jeg har jobbet mye med meg selv mentalt og fysisk. Det er nok forklaringen, svarer han.

Bedre
Kristiansand kommer til siste seriekamp med en god porsjon selvtillit etter lenge å ha holdt Elverum på tå hev i forrige runde. ØIF Arendal kommer til matchen 32-29 seier mot Haslum.
– Kristiansand har hatt en god utvikling og spilt ekstremt bra i de siste kampene. De må også vinne for å være sikret plass i sluttspillet. Kristiansand kommer som oss til å være kjempemotivert og klare for å gi alt. Det er tross alt et sørlandsderby, avslutter Jørg Wiliam Fiala Gjermundnes.

Lørdagens kamp i Aquarama starter 18:15.