JUBEL: Reddet plassen i Rema 1000-ligaen – ØIF Arendal

JUBEL: Reddet plassen i Rema 1000-ligaen

Haslum hadde kniven på strupen før den siste serierunden. Da det gjaldt som mest gikk alt veien for bæringene.

Haslum og Tom Eirik Skarpsno reddet plassen etter en dramatisk serieavslutning lørdag kveld.

Da Haslums Leopold Mortvedt Nicolaus satt inn 29-28 mot medaljejagende Runar Sandefjord tjue sekunder før slutt, ble det full jubel i Nadderudhallen. Da tidligere Haslum-spiller Mats Rekstad bommet for Sandefjord i sluttsekundene, kunne Haslum-spillerne juble enda høyere etter å ha reddet plassen i Rema 1000-ligaen.

Før kampen var det hele enkelt. Haslum måtte ta poeng mot forhåndsfavoritt Runar Sandefjord, mens Sandefjord måtte tape hjemme mot Halden. Halden vant 33-28. Dermed var alt opp til Haslum, som leverte varene. Veteranene Anders Røe (10 mål) og Stian Brevik (6 mål) var solide i det som også var duoens siste seriekamp for bæringene. Duoen legger opp etter sesongen.

Dermed er det Sandefjord som må ta den tunge turen ned i 1.divisjon sammen med Bergen og Tønsberg Nøtterøy.

Haslum må riktignok ut i kvalifiseringsspill sammen med Kristiansand og Fjellhammer og et lag fra 1.divisjon.