Knuste erkerivalene på sjefens store dag

ØIF Arendal viste hvem som er storebror på Sørlandet i Aquarama.

For det ble en gledens dag – og bursdag – for ØIF-trener Andre Jørgensen Hofstøl i sesongens siste seriekamp. ØIF Arendal festet tidlig grepet og hadde full kontroll på Kristiansand i kveld.

Slik var kampen:
Øyvind Frigstad satt inn 1-0 i Aquarama, men det var ledelsen Kristiansand fikk ha i første omgang. Anført av Mario Matic og Jørg William Fiala Gjermudnnes spilte ØIF Arendal vertskapet ut av hallen det første kvarteret. Da sto det hele 8-2 (!) favør ØIF Arendal. Deretter meldte Eirik Køpp seg på for vertene og seks minutter senere sto det 9-12 på tavla. Lagene fulgte hverandre ut omgangen, dog med tre og fire måls forsprang til ØIF Arendal. ØIF Arendal ledet 18-13 til pause.

Jørg William Fiala Gjermundnes og Ivan Eres var toneangivende da Kristiansand ble satt på plass i egen storstue i kveld.

Dro fra
Etter pausen var Ivan Eres i ØIF-målet alt annet enn i gavmilde hjørnet. Han stengte målet totalt og slapp inn kun tre mål på omgangens første 21 minutter. Fremover var Olaf R. Hoffstad solid.
Fremover kom også blant andre Herman Thysted inn. Bakspilleren satt inn to mål . Gøy var det også å se at både Henrik Øygarden og Adrian G. Evensen leverte godt spill da de fikk sjansen etter pause.
Men, det ble mye Ivan Eres i andre omgang. Kroaten slapp inn kun ni mål totalt etter hvilen.

ØIF Arendal vant til slutt hele 31-22.

Olaf R. Hoffstad og Jørg William Fiala Gjermundnes satt inn syv hver for ØIF Arendals, mens Eirik Køpp satt inn syv for Kristiansand.