BLOGG: – Noen fornærmede sjeler er det alltid – ØIF Arendal

BLOGG: – Noen fornærmede sjeler er det alltid

Seier mot erkerival Kristiansand i kveld vil toppe en strålende uke, men ikke for alle…

BLOGG: Aller først, GRATULERER ØIF Arendal og hele Arendal By med tildeling av Final8! Det er kjempegøy å lese alle de positive reaksjonene fra folk rundt forbi i landet. Noen fornærmede sjeler dukket selvsagt opp, men de er utelukkende fra plassen vi liker minst her i Norge. Det gjør bare gleden over å få være arrangør enda større!

Det er tid for siste seriekamp, og vi slutter der vi startet: mot KRS Topphåndball. Vi kjenner vel alle en overlegen kristiansander, (Leif, vi sikter ikke til deg) men stort sett er folka fra Kristiansand joviale og trivelige folk – og vi elsker dialekten. 

Rent poengmessig betyr kampen mye mer for KRS enn for ØIF. De kjemper for en sluttspillplass, mens vi ender på sjetteplass. Det er en teoretisk mulighet for femteplass, men da må Bergen vinner over Nærbø og vi vinne i Kristiansand (det skal vi jo).
Det ligger likavel mye i potten for våre ØIF-gutter. Det handler om å være best på Sørlandet. Det handler om å vise at Kristiansand fremdeles er «lillebror», men mest av alt handler det om at avslutningen på serien er inngangen til det som skal komme: sluttspill og cupfinalen!
Vi har mye å glede oss til, men nå er det KRS Topphåndball det handler om. Vår hovedtrener André har allerede advart mot Köpp og Skillhammer. Vi mener at også Frigstad må passes ekstra godt på. Den venstrehendte bakspilleren ligger bak Köpp på toppscorerlisten og kan virkelig gjøre livet surt for motstanderen. Han må ikke komme i flytsonen!

Vi tror det vil bli mye folk i AQ ikveld, ett lokaloppgjør hvor hjemmelaget har alt å spille for, og kanskje den viktigste kampen denne sesongen. Vi er forberedt på god motstand på tribunen, vi har stappfull supporterbuss men ingen kontroll på hvor mange som tar seg til kamp i egen bil. 

Gjennom vår lidenskap for håndball og ØIF Arendal har vi blitt kjent med Norges mest trofaste og ivrigste supporter. Han er bosatt i Mandal, men kommer fra Kristiansand og er Vipers-fan. Han reiser rundt overalt, med tog, bil og buss. Vi traff Olav Gjertviksten i Trondheim for noen år siden. Det var dobbeltkamp og først ut var Kolstad-ØIF Arendal. Vi ble selvsagt igjen i arenaen for å heie på Vipers sammen med Olav, og etter det har han og samboeren titt og ofte tatt turen til Sparebanken Sør Amfi. Begge har kjøpt ØIF skjerf og Olav er en av de som heier høyest og mest på vår tribune! Vi blir ikke overrasket om vi treffer Olav i AQ, og uavhengig om han bærer ØIF-skjerfet sitt eller ei vil det være en glede. Han er en inspirasjon for alle som elsker håndball!

Vi håper og tror det blir en festkveld, at gutta våre fra start til slutt viser hvem som er sjefen. Det er Sondre sin siste seriekamp i karrieren, han har uttalt til Fædrelandsvennen at det er uaktuelt å tape den, vi stoler på Sondre! 

Parallelt med vår kamp går også kampen mellom Haslum og Runar Sandefjord. Vi heier fra Kristiansand og vi unner virkelig Leif, Kenny og Martin den bronsemedaljen de spiller for ikveld! 

Svermen skal feire endt serie, og da går turen selvfølgelig til vår sponsor No.1 Sportsbaren rett etter kamp. Det har vært lite sosialt de siste to sesongene. Vi gleder oss litt ekstra til det! Så håper og tror vi at vi feirer en god kamp som endte med seier til våre fantastiske gutter. 

GOD KAMP!

Supporterhilsen fra Ingrid og Kari Sunde