Slår kulturkraften sammen for Ukraina – ØIF Arendal

Slår kulturkraften sammen for Ukraina

ØIF Arendals samarbeidpartner Canal Street byr i samarbeid med Arendal Kulturhus og mange aktører i Arendals musikkliv til en støttekonsert for det krigsherjede landet og flyktningarbeidet.

Mats Aronsen og Canal Street står bak lørdagens støttekonsert for situasjonen i Ukraina og flyktningarbeidet. Bildet er tatt i en tidligere anledning.

Link til billettsalg

– Jeg vil si at dette blir en flott og verdig konsert. Vi ønsker alle velkommen, sier Mats Aronsen i Canal Street til oifarendal.no.

Lørdag
På kulturhusets nettsider står følgende om konserten:
Canal Street i samarbeid med Arendal Kulturhus og mange aktører i Arendals musikkliv inviterer til en flott konsert og markering til støtte for Ukraina og arbeidet for flyktninger derfra – både inne i landet, på grensen og i Norge. Alle billettinntekter og gaver går uavkortet til Røde kors sitt arbeid med dette.
Det blir en spennende og stor miks av artister og musikere: Melkesyra, Rebekka Lundstrøm, Bård Rannekleiv band, Underwing, Jan Thygesen, Rune Gullhav/ Merete Blåka / Berit Jørgensen / Leif Rino Müller, Grown, Håkon Christensen, Egil Ødegård, Merete Haslund & Hans Inge Fagervik, Mats Aronsen.

Link til billettsalg

Canal Street takker for støtten fra Arendal Kulturhus og Arendal Kommune som gjør det gratis for oss å benytte kulturhuset til dette formålet. Arendal Kulturhus dekker billettavgiften, derfor selges billetter uten avgift.

Billetter til lørdagens støttekonsert klokken 17:00 kjøper man her:

https://www.arendalkulturhus.no/program/stottekonsert-for-ukraina/