FØLELSER:- Jeg sa vel at det blir slutt om han velger oss – ØIF Arendal

FØLELSER:- Jeg sa vel at det blir slutt om han velger oss

Svermens supporterdronning får to harde uker før ØIF Arendal skal møte kjæresten Leif Gautestad og Runar i kvartfinalen.

Kari Sunde.

– Jeg sa vel i Runarhallen at det blir slutt dersom han velger oss. Så da vet folk den egentlige årsaken til valget i kveld, humrer Kari Sunde om kjæresten og Runar-trener Leif Gautestads valg i kveld om å peke ut ØIF Arendal som kvartfinalemotstander i sluttspillet.
Til Agderposten tidligere idag sa Gautestad følgende:
– Med hjertet så ville jeg ha skånet ØIF, men man må velge et lag. Kari (Sunde) blir sinna på meg om jeg velger ØIF Arendal. Da vil hun true med «skilsmisse», spøker Gautestad.

Ikke overrasket
Sunde har tidligere beskrevet følelsene som i overkant kraftige som ØIF Arendal-supporter da hun og ØIF har møtt kjæresten Gautestad og Runar. Hun har tidligere fortalt at hun ikke har snakket til Gautestad før dagen etter flere av matchene lagene mellom. For håndball er følelser og Sunde er selve symbolet på hva håndball og lidenskap kan føre til, men overrasket over at Runar valgte ØIF Arendal er hun ikke.
– Jeg ble ikke veldig overrasket selv om Nærbø ble nevnt for noen dager siden, men jeg skjønte at de (red.anm: Runar) kom til å velge etter plassering. Da Kristian Kjelling og Drammen valgte Halden sank hjertet litt, beskriver Sundes kveldens kvartfinale-valg som gikk direkte på TettPå på handballtv.com.

Runar-trener og tidligere ØIF-trener Leif Gautestad og Svermen-dronning Kari Sunde er kjærester. Over påske kan det bli tøffe dager for de to og ikke fullt så lystig som dette bildet viser…

«Game on»
Selv om Runar har vunnet begge kampene mot Sunde og ØIF Arendal denne sesongen, blir kvartfinalene – som spilles best av tre – langt fra noen gjentakelse. For ØIF Arendal har virkelig funnet formen mot slutten av årets Rema 1000-liga og har i tillegg alt å revansjere i kvartfinalene mot sandefjordingene.
– Jeg har sagt til Leif at han og gutta ikke må forvente noen walk-over og nå er det «game on». Det er bare å samle troppene og innta Runarhallen. Denne gangen skal jeg ikke glemme megafonene, sier Sunde.
For etter påske blir det etter alle solemerker en elektrisk Sunde – og datter Ingrid – som vil valfarte to ganger til Runarhallen og en gang til Sparebanken Sør Amfi for å møte Runar.
– Jeg satser på en fin påske på hytta på Gautestad. Leif må nok forvente litt tyn, avslutter Kari Sunde.

For det blir mange kamper i kampene i kvartfinalen over påske…