Måtte stoppe bilen da hun fikk vite om klubblegendens comeback – ØIF Arendal
Kari Sunde, som vanlig engasjert. Bildet er tatt under storkampen mot Nantes høsten 2019.

Måtte stoppe bilen da hun fikk vite om klubblegendens comeback

Svermen-supporter Kari Sunde nektet først å tro på dagens nyhet om klubblegendens comeback i ØIF Arendal-drakta. – Du aner ikke hvor mye dette betyr for meg, jubler Sunde som måtte stoppe bilen da oifarendal.no fortalte henne nyheten.

Kari Sunde måtte stoppe bilen da hun fikk servert nyheten om Eirik Heia Pedersens comeback i ØIF Arendal. Klubblegenden er tilgjengelig frem til nyttår, noe som blant annet muliggjør en ny cupfinale – om Fjellhammer blir slått i semifinalen i november.

– Lykke! Wow! Dette er bare ren og skjær lykke. En lykkefølelse! For en nyhet, jubler Kari Sunde når hun omsider har fått summet seg etter dagens nyhet om at klubblegenden Eirik Heia Pedersen gjør comeback i ØIF Arendal frem til nyttår.

Klubbkjærlighet
Sunde legger ikke skjul på at hun var langt nede i kjelleren tidligere i år da Heia Pedersen annonserte at han ville legge skoene på hylla etter en innholdsrik karriere for klubben han har fulgt tett i 30 år.
– Hvor skal jeg begynne? spør hun.
For dagens nyhet er ikke bare en hvilken som helst nyhet for en av landets mest dedikerte håndballsupportere. For Sunde har fulgt Heia Pedersen fra aldersbestemt håndball i Øyestad IF, gjennom overgangen til seniorhåndball og ikke minst sittet på tribunen på første rad gjennom hele eventyret og reisen klubben har hatt frem til i dag.
– Wow, det kommer til å ta tid før jeg får landet nå. Eirik er en bauta som alltid har vært der. Nå kan plutselig bli å se på banen igjen. Alle vet hva Eirik har i kroppen av håndball. Nei, dette er bare ren og skjær lykkefølelse, sier hun videre.

Eirik Heia Pedersen gjør comeback i ØIF Arendal.

Lokal helt
Sunde mener det er viktig at klubben har noen lokale profiler som kan hjelpe nye lagkamerater inn i ØIF-kulturen.
– Han er helt rå i forsvar og er kjent for innstilling. Han kommer garantert til å få spilletid, selv om vi kanskje ikke vil se ham på banen i hver kamp. Nei, nå kan jeg nesten ikke vente til søndag. Jeg håper virkelig å se ham i den nye ØIF-drakta. Det hadde vært sinnsykt kult, sier Sunde som neppe lander med det første.
– Nei, jeg ble helt satt ut av dette her jeg. Dette betyr ekstremt mye og jeg snakker nå trygt på vegne av alle i Svermen. Eirik og Sondre er selve symbolet på hele eventyret. Dette er bare sinnsykt stort og ikke minst utrolig stort for ØIF Arendal, avslutter Kari Sunde.

Og vi blir neppe overrasket om heiaropene blir enda litt høyere fra henne og Svermens side når Heia Pedersen høyst sannsynlig løper ut på banen en eller annen gang eller to – eller tre – før nyttår. Når det skjer, anbefaler nettredaksjonen øreklokker.