10-målsscorer:- Jeg har tenkt, tenkt og tenkt – ØIF Arendal

10-målsscorer:- Jeg har tenkt, tenkt og tenkt

Etter å ha slitt med uttelingen i de tre siste kampen, tok Jørg William Fiala Gjermundnes en kraftig revansj mot Halden i kveld med ti mål.

– Dette var viktig og deilig for selvtillitten. Jeg har tenkt, tenkt og tenkt, gliser Jørg William Fiala Gjermundnes til oifarendal.no like etter kampslutt i Sparebanken Sør Amfi.

Ti mål
For vi må helt tilbake til hjemmekampen mot bortekampen mot Kolstad – i 4.runde i NM – for å finne den siste av mange gode kamper for den unge kristiansanderens del i ØIF-drakta.
– Får du for mye ansvar?
– Jeg må ta ansvar, og det er deilig å vise meg selv og publikum en slik kamp som dette igjen. Jeg er fremdeles ung og det vil komme noen dårlige kamper av og til. Det må jeg regne med, men målet er å ha så få dårlige kamper som mulig, naturlig nok, forklarer han.
For det er liten tvil om at 20-åringen har vært langt nede i tankeboksen etter borteoppgjørene mot PAUC, Elverum og Kolstad på torsdag.
– Først og fremst har jeg analysert feilene som er gjort.
– Sov du dårlig i natt med tanke på de siste kampene?
– I natt sov jeg utrolig deilig, smiler han.

Skuldre
For det er lave skuldre det ofte handler om når det går trått på banen. For mot Halden var han lavt og høyt – spesielt det sistnevnte.
– I dag er vi mer lojale til avtalene og spillet vi var enig i på forhånd, hvis man ser bort fra de første tjue minuttene.
– Det er vel ikke så galt å igjen treffe på skuddene mot en så sterk målvakt som Morten Nergaard?
– Absolutt ikke! Det er rett og slett deilig å være tilbake når man har skutt hull på en så god målvakt som han er, sier Fiala Gjermundnes om den tidligere Elverum-målvakten.
Og i midtuka er det ingen kamp som venter.
– Veldig rart å ikke gå rett over i en ny kampmodus med engang. Vi skal benytte anledningen til å hvile slitne kropper, før vi er klare for ny kamp om ei uke, smiler og avslutter en av kveldens mest glade herrer i Sparebanken Sør Amfi.

PS: Jørg William Fiala Gjermundnes sin far, Jørg Are Gjermundnes var assistenttrener da Våg (Vipers) sine håndballkvinner tok sølvmedalje i cupen i 2012.