Hvem ble best på spillerbørsen mot Halden? – ØIF Arendal

Hvem ble best på spillerbørsen mot Halden?

Det var trangt om plassen på toppen av dagens spillerbørs. Juryen brukte ekstra lang tid på å bli enige i kveld.

I dagene før kvartfinalen mot Halden var Kristijan Jurisic så syk at han var i tvil om kunne stå mellom stengene for ØIF Arendal. – Hadde du spurt meg i går, så hadde jeg ikke kunnet spille, sier ØIFs sisteskanse som leverte en stor kamp da ØIF sikret en semifinaleplass. 35-28 vant ØIF Arendal etter at det sto 15-13 til pause.

ØIFs egen jury kårer Jurisic til banens beste som gir 5 poeng på spillerbørsen. Jurisic holdt ØIF inne i kampen de første 15 minuttene, reddet straffekast, og han leverte en rekke feberredninger også i andre omgang. Han stoppet 16 av 45 skudd.

Jurisic fikk imidlertid knallhard konkurranse både av Mario Matic og Jørg William Fiala Gjermundnes. Prestasjonene til Matic svinger fortsatt litt i løpet av 60 minutter, men det er ingen tvil om at playmakeren er ØIFs formspiller for tiden. Matic får 3 poeng for sin innsats.

ØIFs toppscorer i eliteserien, Jørg William Fiala Gjermundnes, er også tilbake i slag etter to-tre rufsete kamper. Unggutten gikk respektløst til verks og noterte seg for 10 scoringer. Fiala får 2 poeng på børsen.

Siste poenget får til danske Frederik Børm og det er hyggelig å se at de gode samarbeidet mellom Mario Matic og dansken fortsetter. Det tok imidlertid litt tid før det satt, men i andre omgang var det prima.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF Arendal-spiller, 3 poeng til nestbeste, 2 til nummer tre og 1 poeng til nummer fire.

Juryen som ga poeng i kampen mot Halden, besto av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen og Oddvar Paulsen.