Scoret 50 (!) mål i kvartfinalen – semifinalelagene klare! – ØIF Arendal

Scoret 50 (!) mål i kvartfinalen – semifinalelagene klare!

Det var ikke bare i Sparebanken Sør Amfi det ble valuta for pengene i kvartfinalene i kveld.

For serieleder Elverum løp Leif Gautestads Runar Sandefjord i senk i Terningen Arena i kveld. Elverum ga seg ikke før det sto hele 50 – 30 på måltavla. Dermed ble det scoret ikke mindre enn 80 mål i en og samme kamp. Elverum ledet 23-14 til pause. Det hører med til historien at Runar ikke hadde målvaktsredninger før få minutter før slutt. Dermed er Elverum klare for semifinale.

Bergen hadde lenge Fjellhammer i kne i Bergen, men Sondre Gjerdalen (9-målsscorer) og gjestene fra Østlandet ville det annerledes. Fjellhammer snudde 7-2 midtveis i første omgang til 26-30 etter full tid. Dermed sikret Kristian Bliznacs lag semifinalebillett på bekostning av vertskapet i Framohallen.

I den siste kvartfinalen i kveld viste Drammen hvorfor de har tenkt til å blande seg inn i kampen om medaljer både i cup og seriespill. Haslum ble gjort til statister i egen hall og slått 36-21. Ola Hoftun Lillelien og Hermann Vildalen sto bak syv mål hver for drammenserne.

ØIF Arendal vant som kjent sin kvartfinale med 35-28 mot Morten Nergaard og Halden.

Dermed ligger ØIF Arendal, Drammen, Fjellhammer og Elverum i potten når semifinalene skal trekkes. Det skjer mandag klokken 14.