JØRGENSEN HOFSTØL: – Ufattelig deilig! – ØIF Arendal

JØRGENSEN HOFSTØL: – Ufattelig deilig!

Etter å ha spilt med høye skuldre i tjue minutter, overtok ØIF Arendal initativet i kampen og sendte Halden ut av cupen. Til André Jørgensen Hofstøls lettelse.

André Jørgensen forstod ikke mye av de første tjue minuttene av kvartfinalen mot Halden. Så løsnet alt. Trenerkollega Luka Panza står bak.

-Ufattelig deilig. Gutta responderte på de enkle beskjedene de fikk i den første timeouten. Da løsnet det, smiler ØIF-sjefen etter 35-28 seieren mot Halden i Sparebanken Sør Amfi i kveld.

Slo tilbake
For det var unektelig deilig for både han, trenerkollega Luka Panza og spillerne å vise publikum at de siste minuttene i 32-32-oppgjøret ikke skulle gjenta seg. I starten av kampen så det derimot ikke slik ut.
– Jeg var litt frustrert der, men vi snur kampen. Gutta hadde høye skuldre og gikk ikke på mål og da blir vi straffet av Halden. Det viste vi på forhånd, sier han videre.

– Vi følte vi spilte i motbakke. Det var ingenting som gikk vår vei, enten det var returer, skudd eller avgjørende pasninger. Det måtte bare snu på et tidspunkt, forteller han.
Og snudde gjorde det hele. Kristijan Jurisic sto bak viktige redninger, Jørg William Fiala Gjermundnes revansjerte flere mindre gode kamper for hans del og Mario Matic spilte som vanlig med fullt gassbluss. Bakerst sto Kristian Rammel og Frederik Børm solid.
– Etter den dårlige starten, gikk det bare én vei.

Lag
For selv om de nevnte spillerne dro lasset, var det laget – kollektivet – som gjorde jobben mot Halden i kveld.
– Absolutt. Det gleder meg også at lykkes med 7 mot 6-spillet. Da scoret vi hver gang. Ufattelig deilig, gjentar og avslutter Jørgensen Hofstøl som selv var svært sentral på banen da ØIF Arendal hentet sin første nasjonale tittel i nettopp cupen for snart syv år siden.