Tjuvstarter onsdag – ØIF Arendal

Tjuvstarter onsdag

Drammen og Nærbø spiller semifinale mot hverandre i EHF European Cup. Derfor tjuvstarter de to rivalene sluttspillet onsdag kveld.

Kristian Kjelling og Drammen tjuvstarter sluttspillet onsdag kveld.

Kommende lørdag møter serietoer Drammen og seriefemmer Nærbø hverandre i den første semifinalen i EHF European League. Det betyr at begge lagene tjuvstarter sluttspillet allerede onsdag kveld for å få terminlistene til å gå i hop.

Drammen trakk som kjent – og ikke uventet – Halden til sin kvartfinalemotstander. Den kampen spilles onsdag kveld klokken 18. Det samme gjør Kolstad vs. Nærbø i Trondheim. Lagene spiller returkamp mot hverandre neste onsdag.

ØIF Arendal gjester som kjent Runar kommende søndag, før det blir returkamp i Sparebanken Sør Amfi neste onsdag (27.4 klokken 19:00. Den siste kvartfinalen spilles mellom Elverum og Bækkelaget (søndag).

Kvartfinalene spilles over best av tre, men tredje kamp utgår om ett av lagene vinner de to første.

Kampene ses på Direktesport.