NORGE: – Vi forhandler ikke med spøkelser – ØIF Arendal

NORGE: – Vi forhandler ikke med spøkelser

Fremtiden til Tønsberg Nøtterøys er fortsatt uviss. Nå står deler av investorgruppen som ønsker å overta toppsatsingen og gjelden frem.

Tønsberg Nøtterøy har opplevd og opplever en mildt sagt et turbulent 2022. I januar/februar ble det kjent at klubben slet med milliongjeld, klubbens daværende daglige leder og styreleder trakk seg fra rollene og store deler av spillerne brøt med klubben. I kjølvannet har lokalavisen Tønsberg Blad hatt mye stoff i spaltene om hva som gikk galt og veien videre. Tønsberg Nøtterøy rykket som kjent ned fra Rema 1000-ligaen og skal etter planen spille i 1.divisjon neste sesong.

Investorer
Klubbens hovedtrener, tidligere landslagstrener Robert Hedin har tidligere gått ut i nevnte lokalavis og sagt at han sammen med en investorgruppe ønsker å overta driften samt overta gjelden klubben har pådratt seg.
I går ble det kjent hvem deler av investorgruppen er. Ingve Kjelsrud og Joar Jørum sier til Tønsberg Blad at deres motivasjon er å sikre en elitesatsing på Nøtterøy og i Tønsberg. Duoen og klubbens nåværende styreleder Torbjørn Fevang bekrefter overfor avisen at det har vært møter mellom partene uten at det er kommet en avklaring.

Spøkelser
Nåværende styreleder Fevang er overfor Tønsberg Blad tydelig på at det nåværende styret, som har og har hatt sin full hyre med å skaffe oversikt over klubbens økonomiske situasjon i klubben siden begynnelsen av februar, ikke kan forholde seg til «spøkelser».
– Vi har hatt møter med dem, og de er informert om at hvis de er seriøse interessenter, så står de fram i dagslyset. Nå er alt skjult. Vi kan ikke forholde oss til spøkelser. Det gjør oss usikre på hvor mye gehalt det er i tilbudet deres. Når det er sagt, så er vi villige til å prate, men vi forhandler ikke med spøkelser, sier Fevang til avisen.
Ingve Kjelsrud ønsker ikke å svare på om klubbens tidligere daglige leder og styreleder er en del av gruppa som tilbyr seg å overta satsing og gjeld.
– Vi er fem til sju personer som har sagt vi kunne lagt millioner på bordet umiddelbart, sier han blant annet til avisen.

Ikke avklart
Klubben avholdt tirsdag kveld årsmøte. Styret la frem et underskudd på drøye 1,5 millioner kroner.
– Først når vi får kontroll på at utgiftene står til inntektene, mener vi at klubben er kommet klar av konkursspøkelset. Men det vil fortsatt ta tid. Jeg regner med at vi vil få en total oversikt over om vi er gått klar av konkursfaren i løpet av 14 dager til en måneds tid, sa styreleder Torbjørn Fevang ifølge avisen.

Klubben har valgt å avholde årsmøte over to dager. 5.mai skal blant annet nytt styre velges.

Les for øvrig hele saken om de potensielle håndballinvestorene i Tønsberg Blad her:https://www.tb.no/ingve-og-joar-har-tilbudt-notteroy-inntil-fem-millioner-for-elitelisensen-hvorfor-de-takker-nei-forstar-vi-ikke/s/5-76-1776613