Disse lagene kjemper om Rema 1000-liga-billett – ØIF Arendal

Disse lagene kjemper om Rema 1000-liga-billett

Sandnes vant 1.divisjon og er klare for Rema 1000-ligaen neste sesong. Ytterligere ett lag kan rykke opp.

Scott Harrington og Viking Håndball (Stavanger) er et av lagene som kan rykke opp til Rema 1000-ligaen.

Det avgjøres i to omganger, først i et eget kvalifiseringsspill mellom lag 2,3 og 4 i årets 1.divisjon, som ble Viking Håndball (Stavanger), Viking TIF (Bergen) og Follo. De tre lagene skal først spille mot hverandre hjemme og borte. Vinneren av dette kvalifiseringsspillet skal møte det laget som blir sist av de tre nåværende Rema 1000-lagene som spiller et eget kvalifisering (Fjellhammer, Haslum og Kristiansand).

Tobben Evjen og Kristiansand kan rykke ned om de blir dårligst i kvalikpulja og taper en eventuell kvalifisering mot det beste av tre lag fra opprykkspulja i 1.divisjon

Dermed beholdet to av de tre lagene fra inneværende sesong i Rema 1000-ligaen plassen etter kvalifiseringsspillet seg mellom. Det dårligste laget må altså ut i kvalifisering mot enten Viking Håndball (Stavanger), Viking TIF (Bergen) eller Follo om retten til også å spille i Rema 1000-ligaen neste sesong.

Dette er datoene for kvalifiseringsspillet:
Play-off lag 9.-11. i REMA 1000-ligaen og lag 2.-4. i 1. divisjon:
21., 24., 27. april, 1., 4. og 8. mai.

Kvalifisering mot 1. divisjonspulja: 11., 15. og 19. mai.