FIALA: – Dét valget der gir oss bare mer motivasjon – ØIF Arendal

FIALA: – Dét valget der gir oss bare mer motivasjon

Jørg William Fiala Gjermundnes har vært i storslag etter EM-pausen.

Jørg William Fiala Gjermundnes leverte solide bidrag i ØIF-drakta etter EM-pausen. I de fem siste seriekampene hamret han inn 33 mål.

– Runar valgte oss som motstander. Det er et statement. Dét valget der gir oss bare mer motivasjon, sier den unge kristiansanderen som har tatt store steg denne sesongen.

33 på 5
I seriespillets siste fem kamper hamret Fiala Gjermundnes inn 33 mål, noe som gir et snitt på rundt 6,5 scoringer i hver kamp. Han er tydelig på hva som kreves for å matche Runar og tukte dem over tre kamper.
– Runar er et bra lag. Vi skal vinne på søndag, slik at vi kan avgjøre hjemme til onsdag. Vi skal gi alt vi har, kjempe og blø for drakta. Ingenting kommer gratis mot lag som Runar og vi må slå nedenfra. Vi er underdogs, men det gjør ingenting. Vi er klare, melder Fiala Gjermundnes som dermed er på linje med hans mer erfarne klubbkompis Sondre Paulsen to dager før første kvartifinale.

Mentalt
Fiala viste i den siste seriekampen borte mot erkerival Kristiansand at ØIF Arendal mener alvor etter en eller variabel sesong med ujevne prestasjoner.
– Hva har du selv arbeidet med for å snu trenden?
– Først og fremst det mentale. Det er deilig å kjenne at det kroppen og hodet er i flytsonen, avslutter Jørg William Fiala Gjermundnes som totalt endte opp med 101 scoringer i årets Rema 1000-liga.

Det blir garantert enda flere mål fra den kanten når sluttspillet kastes i gang. Søndagens kvartfinale kastes i gang klokken 19:00 i Runarhallen. Kvartfinalene spilles over best av tre kamper. Lagene spiller returkamp kommende onsdag i Sparebanken Sør Amfi.

PS: Magnus Søndenå var i aksjon på torsdagens trening, men det er ennå uvisst om han rekke søndagens kvartfinale.