HOFFSTAD: – Det betyr litt ekstra å slå Runar – ØIF Arendal

HOFFSTAD: – Det betyr litt ekstra å slå Runar

Olaf R. Hoffstad var kampens store profil borte mot Runar i kveld. Nå sikter han og lagkompisene seg inn på onsdagens returkamp i Sparebanken Sør Amfi.

Kristijan Jurisic og Mario Matic har begge en fortid i Runar. Olaf R. Hoffstad (i midten) har ikke spilt i Runar, men hos rivalen Sandefjord. Foto: C. Rode

– Det betyr litt ekstra å slå Runar, sier en fornøyd Olaf R. Hoffstad som har vokst opp hos Runars erkerival Sandefjord frem til han flyttet til Arendal.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/04/23/siste-lover-mega-overraskelse-onsdag/

Endelig
Hoffstad var solid i søndagens første kvartfinale i Runarhallen. Bakover styrte han forsvaret fra sin fremskutte posisjon og fremover lyktes han med stort sett alt. Totalt ti scoringer ble det på venstrekanten i kveld. Den lokale juryen kåret Hoffstad til beste ØIF-spiller.
– Når man ikke har alle brikkene på plass i løpet av sesongen er det vanskelig å finne flyten. I de siste seriekampene har vi sett konturene av hva vi har inne. I dag bygget vi videre på det. Spillet vårt fungerte, fastslår han.

Aggressive
At det ble full pott og en god opplevelse mot hjembyens rivalklubb gjorde ikke noe på søndagshumøret på vei hjem fra moderbyen.
– Det betyr litt ekstra å slå Runar. Det kommer til å tikke inn noen meldinger hos noen kompiser i løpet av kvelden, humrer han.
– Hvordan var følelsen da du kom ut i Runarhallen for oppvarmingen idag?
– Akkurat som den bør være, skjerpet og bevisst. Det var god stemning og vi visste hva som ventet oss og hva skulle gjennom. Det er veldig enkelt å by på innsats. Det krever ingen ferdigheter og når man har syv spillere på banen og en hel benk som er skrudd på – ja, det blir det morsomt, fastslår han.
– Det er forløsende å få det til klaffe, men selv om det for dere som så på kampen så enkelt ut ligger det mye bak detaljene som gjør at det klaffer, forklarer han videre.

På jorda
Da nettredaksjonen snakket med kampens store spiller var det tydelig at feiringen var av det enkle slaget. For onsdag er det returkamp. Da må hoder og kropper være nullstilt.
– De fleste har begynt å legge fra seg kveldens kamp allerede. Vi har fortsatt ting som må rettes på og som vi må se på i morgen og tirsdag. En solid prestasjon som dette er ikke nok til å genierklære oss. Onsdag kommer Runar til Arendal med ett mål og det er å sikre seg en tredje kvartfinale. Vi skal nullstille oss og være klare til onsdag, avslutter søndagens beste spiller Olaf R. Hoffstad.

BILLETTER TIL ONSDAGENS RETURKAMP KJØPER DU I ØIF-APPEN ELLER HER:

https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/552