SISTE: Sjokket Runar – returkamp til onsdag! – ØIF Arendal

SISTE: Sjokket Runar – returkamp til onsdag!

ØIF Arendal leverte en forsvars-og målvaktskamp av høy klasse i Runarhallen. Dermed har Olaf Hoffstad & co sikret seg en perfekt start på sluttspillet.

– ØIF Arendal holder litt lekestue her nå. Det er bare å gratulere ØIF Arendal med seieren. De var soleklart best, sa Direktesports kommentator Lars W. Andresen.

Storspill
Og kommentatoren hadde rett. For det var tydelig at ØIF Arendal var klare for å revansjere de to tapene i seriespillet mot Runar denne sesongen. Forsvarsspillet var aggressivt, kontringene fungerter og gutta var på rett og slett på jobb i Sandefjord i kveld. Det klarte ikke Runar å stå mot. ØIF Arendal vant til slutt 30-23.
Olaf Hoffstad ble ØIF Arendals store spiller i oppgjøret med tosifret scoringer. De siste ti minuttene av oppgjøret overtok ungguttene showet på banen.

Slik var kampen
ØIF Arendal fikk en solid start på kampen da Jørg William Fiala Gjermundnes steg til værs og banket inn 1-0 drøye minuttet ut i kampen. ØIF Arendals pangåpning fortsatte og ledet 3-0 etter nesten seks minutters spill. Bakerst sto Jurisic som en levende vegg.
Deretter fant hjemmelaget noe mer ut av det og halvveis ut i omgangen sto det 7-7, men ØIF Arendal var tydelig på hugget i Sandefjord. Etter 17 minutter sto det 9-7 favør Mario Matic & co.
ØIF-gutta holdt Runar bak seg i målprotokollen ut omgangen og gikk til pause med 16-14 ledelse.

Andre omgang
Selv om Kristijan Jurisic hadde en redningsprosent på småpene 36% i første omgang, var det duket for Ivan Eres. Kroaten fortsatte med å gjøre målvaktsjobben samtidig som forsvaret – med Hoffstad i 5-1-posisjon – satt perfekt, med en blanding av aggressivitet og klokskap.
Fremover fortsatte Olaf R. Hoffstad med å score mål. Etter førti minutter sto det 20-17. Deretter økte ØIF Arendal ledelsen jevnt og trutt. 13 minutter før full tid var ledelsen økt til 25-19. Åtte minutter før full tid sto det 26-19.