SISTE: Solid omgang i Runarhallen – leder! – ØIF Arendal

SISTE: Solid omgang i Runarhallen – leder!

ØIF Arendal leder 16-14 i kvartfinalen mot Runar i Sandefjord.

Kristijan Jurisic.

ØIF Arendal fikk en solid start på kampen da Jørg William Fiala Gjermundnes steg til værs og banket inn 1-0 drøye minuttet ut i kampen. ØIF Arendals pangåpning fortsatte og ledet 3-0 etter nesten seks minutters spill. Bakerst sto Jurisic som en levende vegg.
Deretter fant hjemmelaget noe mer ut av det og halvveis ut i omgangen sto det 7-7, men ØIF Arendal var tydelig på hugget i Sandefjord. Etter 17 minutter sto det 9-7 favør Mario Matic & co.

ØIF-gutta holdt Runar bak seg i målprotokollen ut omgangen og gikk til pause med 16-14 ledelse.

Kantspillerne Sander L. Simonsen (3 mål) og Olaf Hoffstad (5 mål) er ØIF Arendals mestscorende før pause.

2.omgang ser du på Direktesport!

PS: Magnus Søndenå er i troppen igjen etter å ha vært ute med skade de siste ukene. Han kom ikke på banen i første omgang.