BLOGG: -Leif? Dette var uklokt – ØIF Arendal

BLOGG: -Leif? Dette var uklokt

Det er som vanlig mange følelser i sving når ØIF Arendal møter Runar.

Kari Sunde sitter ringside i Runarhallen i kveld.Endelig sluttspill!
Tre lange år har gått siden sist sluttspill. Nå er vi endelig i gang. Vi har jo i bloggen ved tidligere anledning skrevet om forsterkede følelser når Runar Sandefjord står som motstander. 
Det har blitt slått stort opp i sosiale medier, trusselen til Kari om å bryte forholdet dersom Leif og hans Runar Sandefjord valgte Øif Arendal som motstander. Vår første tanke var selvsagt at han grep muligheten for å bli satt fri, vi grubler fremdeles litt på den tanken…
Siste oppslag var lørdagens artikkel i Sandefjord Blad hvor folk kunne lese om den iskalde stemningen som preget påskeferien på hytta. Leif gjør alt han kan for at situasjonen skal eskalere og har forsøkt å «rotte» seg sammen med Ingrid for å la Kari være en outsider.  Ifølge Leif blir Kari kalt  «The Ice-Queen» og vi regner med at sympatien for Leif er rimelig stor akkurat nå. 
Sympati fra oss vil det være lite av når kampen blåses i gang. 

Oppladningen til kvartfinalen har vært strålende for vår del med masse håndball. Kenny Ekman sine døtre har spilt turneringer. Bella spilte sine faller første kamper på lørdag og rutinerte storesøster Evelyn på søndag, det varmer langt inn i hjertet å se gleden og stoltheten de begge viser og vi digger å være heia-gjeng for «våre» to jenter! Vi fikk også med oss 2. divisjonskampen lørdag ettermiddag med høy temperatur og stort engasjement.

Men nå er det kvartfinalen som gjelder! Serien er avsluttet og nye muligheter åpner seg.
Vi må tilbake til 2016 for å finne en sluttspillfinale som har blitt spilt uten ØIF Arendal som ett av lagene. I kveld er Runar Sandefjord første hinder på veien. Runar Sandefjord har vært sterke denne sesongen og når man ser på både tabell og våre 2 oppgjør mot dem denne sesongen er de favoritter. Men vi vet også hva ØIF Arendal kan prestere. De har vist at de er best når det gjelder. Det har vi sett i cupen, hvor vi beseiret Kolstad, Halden og Fjellhammer for å komme til finalen – lag vi kun har tatt 4 av 12 mulige poeng mot i serien.
I kveld gjelder det å være best, skaffe oss matchball inn mot hjemmekampen førstkommende onsdag, og da må alt klaffe!
Leif, Kenny og Martin, tre mennesker vi er utrolig glad i og som betyr masse for oss, vi ønsker de alt godt men ikke i minimum 60 minutter i kveld! Da skal følelser legges bort, kun kjærligheten til klubben og laget i vårt hjerte skal være tilstede ringside og vi er klare for å gi alt! 

Vi har sagt til Leif at vi tror det var ett uklokt valg, når mørket senker seg har vi en pekepinn på om vi har rett!

GOD KAMP!