HOFSTØL:- Det skal være litt ekkelt å møte oss – ØIF Arendal

HOFSTØL:- Det skal være litt ekkelt å møte oss

André Jørgensen Hofstøl var som sedvanlig rolig etter kveldens 30-23 seier og bragd i Runarhallen, men storfornøyd med guttas prestasjoner.

André Jørgensen Hofstøl var rolig, men svært fornøyd etter kveldens bragd i første kvartfinale mot Runar.

– Vi overrasker og treffer veldig godt på hva vi har trent på denne uka. Det skal være litt ekkelt å spille mot oss. I dag kommer vi med mer vilje enn Runar, sa Jørgensen Hofstøl blant annet i intervjuet med Direktesport etter kveldens sterke prestasjon i Runarhallen.
Dermed har ØIF Arendal skaffet seg et godt utgangspunkt foran kommende onsdags returkamp i Sparebanken Sør Amfi. Vinner ØIF Arendal onsdagens kamp i Sparebanken Sør Amfi er laget videre til semifinale-spill. Vinner Runar, blir det en avgjørende tredje kvartfinale neste helg i Runarhallen.

Endelig!
For det måtte tre kamper til for endelig å slå Runar denne sesongen. Og da det først skjedde var det etter mange av håndballkunstens regler. Kristijan Jurisic leverte en redningsprosent på 39%. Foran ham og målvaktskollega Ivan Eres sto et aggressivt forsvar. I fremskutt posisjon byttet Mario Matic og Olaf R. Hoffstad på å forstyrre seiersvante Runar-gutter konstant i to fulle omganger. Fremover ble kontringene omsatt til mål. ØIF Arendals ledelse 16-14 økte til 30-23 ved full tid – takket være en solid laginnsats med nevnte Hoffstad som spydspiss – bokstavelig talt.
– De er veldig lojale over avtalene og bak 5:1 forsvaret står resten av laget. Det hele henger sammen, sa blant annet en tydelig fornøyd Jørgensen Hofstøl. For onsdag blir det returkamp i Sparebanken Sør Amfi.
– Nå skal vi restituere og kommer med samme engasjement som i dag, sa han videre.

Bedre
Runar-trener Leif Gautestad kunne fastslå at gjestene i Runarhallen var et hakk vassere i kampen.
– De var bedre på alle posisjoner. ØIF Arendal leverte en fin prestasjon. For vår del var det nokså bekmørkt i dag, sa den tidligere ØIF-treneren til Direktesport etter kampen i egen storstue.

BILLETTER TIL ONSDAGENS RETURKAMP – SOM OGSÅ INNEHOLDER EN MEGA-OVERRASKELSE – KJØPER DU I ØIF-APPEN ELLER HER: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/552