FIALA: – Jobben er ikke ferdig – ØIF Arendal

FIALA: – Jobben er ikke ferdig

Jørg William Fiala Gjermundnes er krystallklar før onsdagens returkamp – og matchball – mot Runar Sandefjord.

Jørg William Fiala Gjermundnes.

– Vi må ikke være fornøyd ennå. Vi er ikke ferdig med jobben. Vi skal gå ut og gi alt for å vinne den kampen, fastslår den hardtskytende venstrebacken overfor oifarendal.no.

https://arendal.nth.webcore.no/2022/04/25/siste-lover-mega-overraskelse-onsdag/

Vant 30-23
For med søndagens 30-23 seier har Fiala og lagkameratene hans satt seg selv i en fin posisjon. Seier gir avansement, tap gir en tredje kvartfinale i Runarhallen til helgen. Fiala, som hamret inn 1-0 i Runarhallen søndag kveld, tar det for gitt at onsdagens gjester kommer til Sparebanken Sør Amfi i en annen forfatning enn søndag.

– Jeg tror vi kommer til å se helt annet Runar-lag i den kampen. De kommer til å være mer tent, tror han.
Om det var ØIF Arendal som var ekstremt tent søndag kveld – eller om det var Runar som var under pari – er en analyse som blir annerledes ut i fra hvilke ståsted man har. Likevel er det ingen som kan frata ØIF Arendal-gutta prestasjonen i Runarhallen søndag kveld.
– Vår oppgave er å være skikkelig klare når dommeren blåser. De kommer garantert til å være godt forberedt, avslutter Fiala.

ØIF Arendal har siste trening før onsdagens kvartfinale tirsdag ettermiddag.

PS: Billetter til matchen – der daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen har lovet en «mega overraskelse» – kjøper man i ØIF-appen eller her: https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/552