Full diskusjon i juryen – hvem fikk bestemannspremien? – ØIF Arendal

Full diskusjon i juryen – hvem fikk bestemannspremien?

Både Olaf Richter Hoffstad og Kristijan Jurisic storspilte da ØIF Arendal knuste Runar og tok seg til semifinalen i sluttspillet. Men hvem av de to var best på ØIF Arendals egen børs?

Olaf Richter Hoffstad laget nok en gang 10 mål mot sine bysbarn fra Sandefjord. Og Kristijan Jurisic tok luven fra Runar-spillerne allerede fra start. ØIF-keeperen hadde en redningsprosent på 50 i første omgang, og det var da ØIF la grunnlaget for seieren. ØIF Arendal vant 36-30 etter at det sto 15-10 ved pause.

Som i den første kvartfinalen kårer vi Olaf Richter Hoffstad til ØIFs beste. Han er oppofrende i forsvar, og har kun en bom kampen gjennom. og etter kampen var han et eneste stort glis . – Alltid moro for en gutt fra Sandefjord å slå sine egne, sa han etter at avansementet var sikret.

ØIF-keeper Kristijan Jurisic får 3 poeng på spillerbørsen. Jurisic’ evne til å få frem redninger på de riktige tidspunktene har vært avgjørende over to kamper. Førsteomgangen til Jurisic var prima, mens andre omgang var mer ordinær. Totalt endte han med en redningsprosent på 32.

2 poeng går til Sander Løvlie Simonsen. Sander endte opp med 7 scoringer etter en litt trøblete start med to bom og en teknisk feil. Men så satt alt for Sander som også vikarierte fra straffemerket da Hoffstad bommet.

Siste poenget går til Frederik Børm. Fem flotte mål og han gjør en sterk jobb i forsvar. Dessuten er han god til å holde Runar-forsvaret nede slik at ØIFs skyttere får mer tid og plass i angrep.

Trioen Magnus Søndenå, Mario Matic og William Fiala Gjermundnes aspirerte også til børspoeng, men blir altså rangert bak Hoffstad, Jurisic, Simonsen og Børm.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen, David Rui og Oddvar Paulsen.