VILDALEN: – Jeg vil si vi er likestilte – ØIF Arendal

VILDALEN: – Jeg vil si vi er likestilte

ØIF Arendal-veteran Sondre Paulsen er ikke i tvil om hvem som bærer favorittstempelet i semifinalen i sluttspillet. Hermann Vildalen er ikke helt enig.

Hermann Vildalen, her i aksjon mot ØIF Arendal i fjor vinter.

– Jeg vil si at vi er likestilte, svarer Hermann Vildalen.

Toppscorer
Hermann Vildalen, som valgte å si opp kontrakten med ØIF Arendal i fjor vår, har levert en solid sesong for drammenserne denne sesongen. Kristiansanderen ble toppscorer i Rema 1000-ligaen med 170 mål for sølvvinnerne. Drammen er også eneste lag som har beseiret seriemester Elverum i seriespillet denne sesongen. Drammen møter til semifinalene etter komfortablere seire mot Halden. ØIF Arendal havnet på 6.plass i seriespillet. Drammen vant begge oppgjørene mot ØIF Arendal. Likevel mener den hardtskytende bakspilleren at semifinalen er helt åpen.
– Sluttspillet er en helt annen arena, hvor ØIF Arendal har vist en meget god form ved å slå Runar over to kamper, sier han.

Røk ut
Drammen var favoritter i semifinalen i EHF European Cup, men tapte sammenlagt mot Nærbø med straffekonkurranse som avgjørende faktor. Han sier laget er kommet over sist helgs tap.
– Vi er kommer over tapet, og har humøret og sult i troppen inn mot sluttspillet. Stemningen i troppen er bra. Vi er forberedt på at det kommer til å bli en lang semifinale. Det kommer til å bli mange jevne kamper som avgjøres i de siste minuttene, spår og avslutter Hermann Vildalen.

Den første semifinalen spilles i Drammenshallen fredag. Lagene møtes på ny i Sparebanken Sør Amfi mandag 9. mai.