SISTE: Rotet bort seksmålsledelse – må ut i nye skjebnekamper – ØIF Arendal

SISTE: Rotet bort seksmålsledelse – må ut i nye skjebnekamper

Kristiansand viste solide takter etter EM-pausen i Rema 1000-ligaen. I play off-spillet gikk det galt.

Eirik Køpp og Kristiansand spilte seg fint opp i andre halvdel av årets Rema 1000-liga. I play off-spillet, for å unngå nedrykk til 1.divisjon, har resultatene vært svake. Nå må Køpp & co ut i to skjebnekamper for å beholde plassen i Rema 1000-ligaen.

For matematikken var enkel foran den siste og avgjørende kampen i play off-spillet mellom Kristiansand og Haslum i Kristiansand i kveld. Kristiansand-seier ville sende Haslum til avgjørende play-off kamper mot vinneren av play off-spillet i 1.dvisjon. Tap ville resultere i at Kristiansand selv måtte ut i to skjebnekamper for å beholde plassen i Rema 1000-ligaen.

Midtveis i førsteomgang så alt veldig bra ut for Kristiansand da det sto 15-9 på måltavla mot Haslum. Til pause var ledelsen skrumpet inn til ett mål og 16-15. I andre omgang fortsatte Haslum og klubbveteran Anders Røe kjøret mot Kristiansand. Bæringene ga seg ikke før det sto 31-26 på måltavla i Aquarama.

Kristiansand skal møte Viking Håndball – som neste sesong slår seg sammen med Stavanger IF – i jakten på en plass i Rema 1000-ligaen neste sesong.