Ampert! ØIF Arendal storspiller! Se 2.omgang på TV2 Sport! – ØIF Arendal

Ampert! ØIF Arendal storspiller! Se 2.omgang på TV2 Sport!

Høyt tempo, solid håndball og en rekke ampre situasjoner er stikkordene etter førsteomgang i Sparebanken Sør Amfi.

Kristijan Jurisic fikk et skudd i ansiktet av Drammen-spiller August Olsen Storbugt. Drammen-benken ropte på rødt kort etter at Jurisic tente på alle pluggene. Han ble etter en kort dommerdiskusjon belønnet med to minutter.

Mario Matic åpnet ballet der han slapp i Drammenshallen fredag med å sette 1-0 og 2-1. Deretter var det Jørg William Fiala Gjermundnes sin tur til å markere seg med både 3-2 og 4-2. Da sto det ikke engang 4 minutter på kuben i Sparebanken Sør Amfi. Kristijan Jurisic skulle ikke være noe dårligere foran et entusiastisk hjemmepublikum og reddet tre skudd på stripe. Da meldte Gøran Sørheim seg på med sin kvalitet. Etter åtte minutters spill sto det 5-4 på tavla.
Etter drøye ti minutter ble det skikkelig ampert på parketten. Drammens August Olsen Storbugt traff Kristijan Jurisic i ansiktet med et skudd, noe som gjorde at ØIF Arendals målvakt instinktivt fyrte seg kraftig opp og pådro seg en 2-minutters utvisning etter ha dyttet Drammen-spilleren.

Olaf R. Hoffstad og Frederik Børm satt deretter inn henholdsvis 8-6 og 9-7. Etter 17 minutter var Børm frempå igjen og la på til 11-8. Da tok Kristian Kjelling timeout.
Nevnte Hoffstad var solid i førsteomgangen og økte ledelsen til 14-10 etter 20 minutters spill. Da reddet også Kristijan Jurisic sitt andre straffekast for kvelden. ØIF Arendal ledet 15-10 etter 24 minutter.

ØIF Arendal leder 20 – 15 til pause

Olaf R. Hoffstad er kampens mestscorende med seks scoringer i første omgang.