SISTE: Paulsen tilbake etter sykdom – kampstart 19:15! – ØIF Arendal

SISTE: Paulsen tilbake etter sykdom – kampstart 19:15!

Sondre Paulsen er tilbake i ØIF-troppen etter å ha vært satt ut av sykdom i den første semifinalen.

Sondre Paulsen er tilbake i ØIF-troppen mot Drammen.

Paulsen var ikke med til Drammen fredag, men han er med i troppen som møter Drammen i den andre semifinalen nå i kveld.

ØIF Arendal stiller med dette laget: Kristijan Jurisic, Ivan Eres, Mario Matic, Richard H. Lindstrøm, Kristian Rammel, Magnus Søndenå, Jørg William Fiala Gjermundnes, Olaf R. Hoffstad, Lars H. Jakobsen, Henrik Øygarden, Sebastian L. Simonsen, Herman Thysted, Sander L. Simonsen, Frederik Børm.

Drammen stiller med følgende lag: Sander Drange Heieren, André B. Kristensen, August B. Pedersen, Sindre A. Aho, Hermann G. Vildalen, August Olsen Storbugt, Viktor Petersen Norberg, Markus F. Niva, Gøran Sørheim, Espen G. Våg, Oskar Olafsson, Ola Hoftun Lillelien, Thedor W. Sjøgren.

Kampen har avkast klokken 19:15 i Sparebanken Sør Amfi. Om du ikke er til stede på tribunen, overføres kampen på TV2 Sport.