BLOGG: – Matchball eller utligning? – ØIF Arendal

BLOGG: – Matchball eller utligning?

Svaret på det vet vi når kampen er slutt i kveld.

En begivenhetsrik helg er over. Etter en fest-aften i Drammenshallen bar det hjem til Myra for å lade noen timer. Lørdag morgen satt vi kurs vestover, nærmere bestemt Frafjord. Turen har vært planlagt lenge, og vi møtte stor forståelse for at vi måtte sende turfølge Beate og Cathrine i forveien fredag.
De vet hvor mye ØIF Arendal betyr. Vi er mange minner rikere og klare for semifinale 2! Det er forøvrig godt det ikke er 2 x Sunde som skal spille kamp, den ene med en strekk i skuldra og den andre med overtråkk, det ville blitt en forferdelig forestilling… Ved nærmere ettertanke, det ville det blitt uten skader også, vi er best på tribunen!

Vi kan skaffe oss matchball i kveld, eller Drammen kan utligne til 1-1. Vi går helt klart for alternativ 1! Vi vet at Drammen entrer Sparebanken Sør Amfi med ett mål for øyet, de har brukt helgen på å studere og analysere og lagt taktikk for å stoppe oss. Det har også André og Luka gjort, og detaljer kan være helt avgjørende. 

Vi overlater som alltid taktikk og gameplan til de som kan det. Hva kan vi så gjøre for å gi gutta ekstra energi? For det første må folk komme seg til hallen. Semifinale i sluttspillet burde fylle hallen, vi har vist over flere kamper at ØIF er ett lag man kan regne med! For det andre kan man kle seg i riktige farger! ØIF’s farger er rødt og svart, så legg fra dere favorittskjorta i blått eller favorittgenseren i lilla, ta på dere noe rødt/svart! Har man ikke det tilgjengelig selges det flotte Mizuno-trøyer til en rimelig penge i Sør Amfi. For det tredje, bruk stemmen, la oss heie, juble, rope og bue, alt for å løfte våre egne og forstyrre Drammen. La oss sammen gjøre hjemturen til August, Hermann, André, Sindre og resten av DHK kjip og trist! 

Både ØIF Arendal og Drammen manglet en viktig spiller i fredagens oppgjør. Får vi se Sondre Paulsen og Gøran Sørheim på banen i kveld? Vi håper inderlig vår egen Sondre er på beina igjen, han betyr enormt mye og er en trygghet uavhengig om han er på banen eller på benken! 

For den ene av oss blir det en kamp mot klokka i dag. Kari har plan-kveld på jobb som varer til klokken 20. Hun har imidlertid fått tillatelse til å gå etter endt førstehjelpskurs og blir å se på plassen sin i Sparebanken Sør Amfi nøyaktig klokken 19.10. 

3 x Sunde er kledd i drakt og klare med trommer og megafoner som skal brukes for å gi den beste støtten til guttene. Av erfaring er det også mulig vi må se oss nødt til å bruke både trommer og megafoner litt ekstra dersom dommerne får sin vanlige hjelp av visse andre også, det vil jo tiden vise. Uansett ser vi frem til enda en spennende semifinalekamp hvor vi håper og tror det vil endte opp med at seieren blir igjen i Arendal.

GOD KAMP!