– Nei, det har jeg ikke gjort, humrer ØIF-trener Panza – ØIF Arendal

– Nei, det har jeg ikke gjort, humrer ØIF-trener Panza

ØIF Arendal-trener Luka Panza måtte lede laget alene i Drammenshallen i kveld. På parketten gjorde troppens erfarne herrer jobben.

Luka Panza ledet ØIF Arendal fredag kveld da ØIF Arendal viste propagandahåndball i Drammenshallen.

– Det er i kamper som dette at våre erfarne spillere skal stå frem. Det gjorde de i dag. Vi var rett og slett bedre enn Drammen. Kampplanen forløp som planlagt. Vi var godt forberedt og har trent veldig godt gjennom uka. Derfor fortjente vi å vinne, fastslår Luka Panza som måtte lede laget alene etter at André Jørgensen Hofstøl måtte bli igjen hjemme i Arendal grunnet sykdom.
Det samme måtte Mr. ØIF Arendal, Sondre Paulsen.

Buss-mat
For det var lite tvil om at ØIF Arendal hadde skumle planer i Drammenshallen i den første av potensielt fem semifinaler i sluttspillet i Rema 1000-ligaen i kveld. ØIF Arendal skrudde opp tempoet fra start av og møtte Drammen med deres eget våpen – tempo, gjennom hele kampen. For det gikk raskt i Drammenshallen. Veldig raskt.
– La du om kostholdet på vei til Drammen og tvangsforet gutta med raske karbohydrater? For dette gikk rett og slett unna med en ekstremt rask turbohåndball, Luka?
– Hehe, nei det har jeg ikke gjort. Vi fulgte kampplanen som ble diskutert ferdig i går, humrer Panza før han fortsetter:
– Tempoet var bra idag. Jeg må bare understreke at vi leverte en kollektiv solid prestasjon. Det var laget med stor L som leverte i kveld. Kampplanen ble fulgt. I kveld var vi bedre enn Drammen, fortsetter Panza.

Nullstiller
Kroaten er tydelig på at troppen allerede er i full gang med å nullstille prestasjonen og femmålsseieren i Drammenshallen i kveld. For mandag kveld kommer Drammen til Sparebanken Sør Amfi for å ta revansj. Årets sølvvinner fra Rema 1000-ligaen vant begge oppgjørene mot ØIF Arendal i seriespillet.
– At vi vant i kveld betyr nesten ingenting til mandag. Nå skal vi restituere litt i morgen før vi kjører en kampforberedende trening før vi skal være mentalt klare mandag kveld. Vi har en del ting vi må rette på før mandagens kamp, sier han videre.
– Som hva?
– Nei, det sier jeg ikke til deg, sier Panza.

For kjenner vi Panza rett er han allerede i gang med å legge en ny kampplan på bussturen hjem til Arendal i kveld.

PS: Billetter til mandagens semifinale nr. 2 kjøpes du i ØIF-appen eller her:
https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/553