BØRSEN: Hvem ble ØIF Arendals beste? – ØIF Arendal
logo

BØRSEN: Hvem ble ØIF Arendals beste?

Det var langt mellom høydepunktene da ØIF Arendal ble feid av banen av Drammen i den tredje semifinalen i sluttspillet.

Og det var utvilsomt vanskelig å kåre ØIFs bestemann da laget tapte 38-30.

– Vi kan takke oss selv, sliter med å score mål, men nå skal vi opp i ringene igjen, sa Magnus Søndenå til TV2 etter det begredelige tapet. Søndenå leverte i likhet med flere ØIF-spillere en skikkelig jo-jo-kamp.
I perioder briljerte han, for så og levere det ene bomskuddet etter det andre. Straffebom ble det også. Lars Jakobsen var også litt av og på, og det samme må sies om både Frederik Børm og Richard Lindstrøm.

Men det var disse fire som fikk poeng av ØIFs egen jury etter stortapet. Hardeste utfordrer var keeper Kristijan Jurisic som leverte åtte redninger i andre omgang. Men kun en redning før hvilen trekker ned.

Best på børsen denne gang var Magnus Søndenå. Han får 5 poeng. Scoringen hvor han først fintet en Drammen-forsvarer i pølsebua og så tricket ballen i mål rundt foten på keeper, var ett av få høydepunkter sett med ØIF-øyne.Lars Jakobsen leverte også en klassescoring i første omgang. Dansken ble toppscorer for ØIF sammen med Søndenå og belønnes med 3 poeng på børsen.
2 poeng går til Richard Lindstrøm som meldte seg på i andre omgang med tre flotte scoringer.
Frederik Børm får 1 poeng. Han åpnet sterkt, scoret to tidlige mål, men også han ble litt borte utover i andre omgang. Tre scoringer ble det totalt.

I hver kamp gis det alltid 5 poeng til beste ØIF-Arendal-spiller, 3 poeng til den nest beste, 2 poeng til nummer 3 og 1 poeng til nummer 4. Juryen består av Ingrid Sunde, Tore Abrahamsen, David Rui og Oddvar Paulsen.