PAUSE: Lå under med seks mål – opphentingen har begynt! – ØIF Arendal

PAUSE: Lå under med seks mål – opphentingen har begynt!

Drammen ledet 16-10 etter 22 minutter, men i håndball går det fort!

Frederik Børm, Lars Jakobsen og Magnus Søndenå er som vanlig sentrale for ØIF Arendal.

For situasjonen i forkant av kveldens semifinale er enkel: ØIF Arendal-seier gir finalebillett, mens Drammen-seier gir en ny og fjerde semifinale mandag kveld. Semifinalene spilles best av fem og ØIF Arendal har vunnet de to første semifinalene.

Dog, ØIF Arendal fortsatte, der man slapp i semifinale 1, 2 og fra cupfinalen mot Elverum i helga, med høyt tempo i Drammenshallen i kveld. ØIF Arendals danske forsvarsgeneral Frederik Børm var som vanlig skrudd på fra kampstart og satt inn 1-0 i første angrep. ØIF Arendal ledet 4-2 etter drøye fem fem minutter. Deretter fulgte lagene hverandre tett i en fartsfull omgang, med med Drammen i førersetet i målprotokollen utover i omgangen. Etter elleve minutter sto det 9-6 til hjemmelaget.

Etter at Jørg William Fiala Gjermundnes hadde satt inn to mål, var det duket for Lars Jakobsens skuddarm. Han reduserte tre ganger og etter 17 minutter sto det 11-10 på tavla, mem hjemmelaget hadde ikke tenkt å slippe ØIF Arendal inn i kampen med det første. Tre tekniske feil og tre kontringer senere sto det 14-10 på måltavla.
Drammen fortsatte og ledet 16-10 etter 22 minutters spill, men tre minutter senere sto det 17-15 på tavla i Drammenshallen. Særlig Magnus Søndenås 16-12 redusering var av det vakre slaget.

Lars Jakobsen kunne ha redusert til 19-17 sekunder før pause, men bommet. Drammen leder 19-16.

Andreomgang ser du på TV2 Sport 1 / TV2 Play.