MATCHBALL MANDAG: – Den tanken la vi raskt bort – ØIF Arendal

MATCHBALL MANDAG: – Den tanken la vi raskt bort

André Jørgensen Hofstøl og Luka Panza vurderte å gi spillerne fra alt som har med håndball å gjøre lørdag. Slik ble det ikke.

André Jørgensen Hofstøl kan ta ØIF Arendal til finale ved seier hjemme mot Drammen mandag kveld.

– Vi vurderte å gi spillerne fri på lørdag, men det la vi bort ganske raskt. Vi er best når vi er sammen mest mulig. Laget og oss rundt er nå inne i en sluttspillboble og den trives vi godt i. Derfor valgte vi å kjøre to treninger mellom kampen på fredag og morgendagens matchball, forklarer André Jørgensen Hofstøl.

For mye
ØIF-sjefen er tydelig på det nesten hadde vært for mye forlangt å sikre en finaleplass på kun tre forsøk mot laget som gjennom sesongen har vært det nest beste laget i Rema 1000-ligaen. Drammen er også det eneste laget i Norge som har beseiret seriemester Elverum denne sesongen.
– Med unntak av Elverum er det ingen lag som har vært favoritter når de har troppet opp i Drammenshallen denne sesongen. Vi leverte en sterk prestasjon i den første semifinalen, men klarte ikke å følge helt opp på fredag. Det positive, som jeg sa flere ganger fredag kveld, er at vi fikk brukt store deler av troppen samtidig som Drammen måtte stå med omtrent det samme mannskapet gjennom hele kampen. Vi møter med en kvikk tropp, fastslår han.

For det hele er enkelt: Seier mot Drammen mandag kveld gir finalebillett mot Elverum.
– Vi er priviligerte som kan avgjøre dette på hjemmebane i noen fantastiske kulisser, avslutter Jørgensen Hofstøl.

AVKAST MANDAG ER KLOKKEN 19:15 I SPAREBANKEN SØR AMFI: BILLETTER KJØPER DU I ØIF-APPEN ELLER HER:
https://oif-arendal.woow.no/#!/match/detail/556