BLOGG: – Vi har litt dårlig samvittighet – ØIF Arendal

BLOGG: – Vi har litt dårlig samvittighet

Våre faste supporterbloggere Kari og Ingrid Sunde er lite lystne på en ny tur til Drammen. Dårlig samvittighet har de også, men mandag kveld maner de til fest!

Fest i Norges råeste arena!
Det stemte ikke på fredag. Gutta kjempet og ville så gjerne, men ballen ville ikke i mål og forsvaret og keeper klarte ikke å forhindre scoringer fra DHK.
Vi savnet spillernes energi og passion som vi har sett gjennom hele sluttspillet og i cupfinalen. Der spillerne hauser opp supporterne, jubler vilt for scoring og godt forsvarsarbeid. Det er vi sikre på at vi får se i kveld. 

Vi har ladet opp i Sandefjord. Travle tider har ført til at vi knapt har sett Leif og Alex (red.anm: sønn) siden kampene mot Runar.
Kari har vært nedfor. Vi har tidligere skrevet om fantastiske sjefer og kolleger som gjør det mulig for oss å følge ØIF Arendal. Atter en gang så det mørkt ut for en av oss. Planleggingskveld i barnehagen til Kari kunne fort satt en stopper for kamp. Men med godvilje, en sjef som vet hvordan det er å være engasjert i et lag og løsningsorienterte kolleger fikk vi det til igjen. Vi gleder oss stort!

DHK-målvakt Sander D. Heieren skapte frustrasjon hos våre spillere på fredag. Hele 46% endte han på mot Jurisic sine 19%. Da blir det vanskelig å vinne kampen.
I kveld skal våre gutter sørge for at duoen Heieren/Bergsholm Kristensen må hente ut maaaaange baller fra eget mål! I kveld må skuddene sitte!
Og vi håper og tror at etter hver eneste scoring vil spillerne juble vilt, feire mot supporterne og få hele hallen med! I forsvar vil vi se spillerne takle knallhardt, hjelpe hverandre, tåle å ta brøyten, hjelpe Ivan og Kristijan til å ta det de skal og kanskje få en DHK spiller eller to litt grinete. 

Etter kampen på fredag har vi hatt litt dårlig samvittighet. Vi har nok gått litt langt på tribunen og det har gått litt hardt ut over en spiller vi er glad i. Heretter skal vi ikke gå på person, men situasjon. Men når det er sagt, i kampens hete og situasjoner vi ikke liker, vil vi alltid rope og bue – kraftig – og det uavhengig om spilleren heter Sørheim, Norberg, Storbugt, Vildalen eller Aho for å nevne noen… 

Forrige hjemmekamp var det 1400 tilskuere. Mot Drammens 400 på fredag er det kjempebra, men vi drømmer om full hall. Gutta fortjener det, og tenk hva 5-600 tilskuere ekstra kan gi av energi! Og helt seriøst, det frister lite med en ny tur til Drammen til fredag.
Vi har langhelg og har planer om å nyte den på vakre Sørlandet, før vår kjære Alex skal konfirmeres til søndag. Så kjære håndballfolk i Arendal, få kjøpt billetter og kom dere i hallen!

La oss sammen skape magisk stemning på tribunen! Så får gutta gjøre jobben på banen.

GOD KAMP!