MATIC: – Nei, den episoden vil jeg ikke kommentere – ØIF Arendal

MATIC: – Nei, den episoden vil jeg ikke kommentere

August Olsen Storbugt og Mario Matic havnet i klinsj midtveis i første omgang. Matic ble belønnet med to minutter på benken.

– Nei, den episoden vil jeg ikke kommentere utover at jeg reagerer litt dårlig. Vi vant og det er det som betyr noe. Det er så sinnsykt deilig, gliser Mario Matic som leverte en langt bedre kamp i kveld enn fredag.
– Så ingen kommentar?
– Nei, ikke utover at temperatur er en del av dette gamet. Det går begge veier, sier Matic som får oppleve sine første sluttfinaler med ØIF Arendal i juni.

– Deilig
Matic skryter selvsagt av danskene Frederik Børm og Lars Jakobsens innsats i Sparebanken Sør Amfi i kveld.
– Vi har mange rutinerte herremenn i troppen og alle tar sinnsykt med ansvar. Historien Lars er jo helt rå. Han har slitt med akillessen og en vond kropp, men i dag er han bare outstanding. De to danskene der kommer nok til å la seg høre på trening i morgen, gliser han og ser bort mot lagkompisene som etter tur blir intervjuet av lokalavisen og TV2 Sport.
– Så må vi trekke frem forsvaret vårt. Vi slipper inn 28 mål, men hadde flaks som ikke fikk 40 bakover på fredagen. Nå skal vi feire litt i garderoben og deretter rette fokus mot Elverum.

Matic scoret to mål og leverte syv målgivende pasninger i kveldens 30-28 seier mot Drammen.

Første finalekamp er onsdag 1. juni i Terningen Arena.