MATCHDAY: – Liten tvil – ØIF Arendal
Familien Sunde og Svermen som vanlig med på bortetur

MATCHDAY: – Liten tvil

Våre faste supporterbloggere Kari og Ingrid Sunde er klare. For Drammen.

Det var nok ingen som ble overrasket da Elverum valgte Nærbø som sin motstander i semifinalene, noe som kan tolkes som frykt for hva våre gutter kan prestere. Dermed blir neste hinder Drammen. Ut i fra resultater og plassering på tabellen, er Drammen klare favoritter. Det tror vi passer ØIF-gutta bra. 

Sist vi møtte Drammen i et sluttspill var tilbake i 2018. Den gang også i semifinalen som ble spilt best av tre. Etter to kamper sto det 1-1 og siste og avgjørende kamp ble spilt 6. mai i Drammenshallen – altså for nøyaktig 4 år siden. Vi går for samme resultat i kveld – seier!

Det har gått overraskende tungt med påmeldingene i forkant av kampen. Før pandemien ville bussen blitt fylt opp av seg selv, men nå er det blitt sendt ut x-antall SMS’er, vi har publisert i sosiale medier, ØIF har laget artikkel om turen, Kari har bokstavelig talt tryglet og bedt på sine knær…
Resultatet er en super gjeng som alle er klare for å gi alt fra tribunen – og det er fremdeles god plass i bussen, dersom noen vil hive seg med i siste liten! Det er bare å møte opp på Nedenes klokken 13.30 eller Harebakken 13.40! 

Vi føler oss heldige og priviligert, håndball og ØIF har en rimelig stor plass i hjertet og vi har begge en arbeidsplass som strekker seg langt for at vi kan følge laget vårt overalt. TAKK til fantastiske sjefer og kolleger! 

Det har vært magisk å sitte ringside de siste kampene. Vi så det mot KRS Topphåndball, det fortsatte mot Runar Sandefjord. Et sammensveiset lag som jobber for hverandre, ville feiringer etter scoringer og gode taklinger, gestikulering og frieri til oss på tribunen for å få oss til å gi enda mer, en intensitet og energi som smitter over og det er rett og slett vanvittig gøy å være en del av.
Vi elsker når spillerne våre spiller med hjertet på utsiden av drakta og det håper vi at vi får se i kveld! 

Svermen føler seg alltid velkommen i Drammenshallen og vi har blitt lovet billetter på langsiden. Vi liker oss bedre der enn bak mål. Vi skal virkelig gjøre vårt for at gutta skal høre oss! Skarptrommer, stortrommer, megafoner og tuter skal sammen med heiarop og jubel løfte spillerne og forhåpentligvis sørge for at det står 1-0 favør ØIF når vi vender snuten hjemover! 

Vi er spente på hva Drammen kommer med. Er de nede etter semifinaletapet i europacupen eller ga det drammenserne ekstra motivasjon? Og hvordan vil tidligere ØIF-spillere Hermann, August, Sindre og André prestere?

Vi håper vi leker med dem! God kamp!