STRANDRYDDEDAGEN: – Dette blir noen skikkelige festdager! – ØIF Arendal

STRANDRYDDEDAGEN: – Dette blir noen skikkelige festdager!

Arendals Fossekompani og ØIF Arendal dannet i fjor høst partnerskap og hovedsponsoravtale. Et av tiltakene i samarbeidet er bærekraft og samfunnsansvar – og torsdag 28.april tar partene nettopp et felles ansvar.

Direktør for bærekraft og samfunnsansvar, Ingunn Ettestøl, og CEO i Arendals Fossekompani, Lars Peder Fensli, gleder seg til Strandryddedagen.

– Dette blir noen skikkelige festdager, sier Lars Peder Fensli, CEO i Arendals Fossekompani til oifarendal.no.

Kamp og samling
I timene før ØIF Arendal er vertskap for Runar i den andre kvartfinalen i sluttspillet onsdag 27.4, samles klubbens hovedsponsor, ØIF Arendal og en rekke lag i moderklubben Øyestad IF til informasjon, utdeling av nødvendig utstyr og et grillmåltid. Formål: Å samles og få informasjon om det praktiske rundt Strandryddedagen, der aksjonen gjøres dagen etter på en rekke strender i kommunen.
– Først samles alle lagene til grillfest og for å heie frem ØIF på hjemmebane, før vi sammen gjør noe positivt for naturen og nærmiljøet vårt. Vi er takknemlige for det gode samarbeidet og samfunnsansvaret som ØIF Arendal viser, sier Fensli.

Bærekraft
Direktør for bærekraft og samfunnsansvar hos Arendals Fossekompani, Ingunn Ettestøl, sier selskapet er stolt sponsor av ØIF Arendal.
– Vel så viktig som det sportslige, er engasjementet klubben viser for lokalsamfunnet. Vi er opptatt av å bidra til utvikling av landsdelen vår, med spesielt fokus på initiativ som fremmer bærekraft og likestilling. Deler av vårt sponsorbeløp er derfor øremerket Strandryddedagen, som gir oss en anledning til å bidra positivt til både klubben, regionen og miljøet. Ekstra fint er det at de unge klubblagene hjelper til. Vi håper og tror at aksjonen kan være med på å styrke miljøengasjementet blant disse.

For det er liten tvil om at torsdagens fellesaksjon vil skape rene strender.