FIALA: – Vi har signert en ny publikumsfavoritt – ØIF Arendal

FIALA: – Vi har signert en ny publikumsfavoritt

Jørg William Fiala Gjermundnes gleder seg stort over at kompisen Birk Hermann Inselseth blir ØIF Arendal-spiller de to neste sesongene.

Jørg William Fiala Gjermundnes gleder seg stort over dagens nyhet om at Birk Hermann Inselseth blir ny lagkompis de neste sesongene.

– Vi får inn en gutt som er sykt sosial og en lett likandes person med godt humør. Dette blir bra, fastslår en fornøyd Jørg William Fiala Gjermundnes overfor oifarendal.no.
Tidligere idag ble klart at landslagskompisen fra yngrelandslagene blir ØIF-spiller frem til 2024.

Passer inn
Sandefjordsgutten blir 22 år i mai og er året eldre enn Fiala Gjermundnes. De spilte likevel sammen på juniorlandslaget og ungdomslandslaget – på hver sin bakspillerposisjon.
– Han er en spiller som kommer til å passe godt inn i vårt nye taktskifte med flere treninger og den økte profesjonaliseringen i klubben. Han er en dyktig forsvarsspiller som behersker både toer og treer-posisjonen bakover, mener Fiala Gjermundnes.

Birk Hermann Inselseth (nr. 13) har skrevet under en 2-årskontrakt med ØIF Arendal.

Målteft
I skrivende stund har Inselseth banket inn 85 spillemål for Bergen. Kun den svenske målvaktslegenden Jan Stankiewich’ sin sønn Ebbe har scoret flere så langt denne sesongen. Hans lagkamerat har satt inn 86 mål, derav fem på straffekast.
– Birk har i tillegg vist at han kan score mål. Overslagsfinta hans er ekstremt sterk. Her er det bare å glede seg. Vi får en ny publikumsfavoritt, tror og avslutter håndballkompisen Jørg William Fiala Gjermundnes.