FIALA: – Nei, det visste jeg ikke. Da er det jo ekstra gøy med ni mål! – ØIF Arendal

FIALA: – Nei, det visste jeg ikke. Da er det jo ekstra gøy med ni mål!

Jørg William Fiala Gjermundnes viste hva som bor i den unge kristiansanderen hjemme mot Elverum i kveld.

Jørg William FIala Gjermundnes satt inn ni mot serieleder Elverum i kveldens oppgjør.

– Dette gir håp for cupfinalen. Utvilsomt, selv om vi ikke klarer å holde nivået fra førstseomgangen resten av kampen, sier Jørg William Fiala Gjermundnes som idag spilte sin kamp nummer hundre for ØIF Arendal.
– Nei, det visste jeg faktisk ikke. Da er det jo ekstra gøy å score bra med mål, svarer han.

Hamret
Kristiansanderen som åpnet sesongen på best mulig vis, har som resten av laget variert i prestasjonene utover i sesongen. Idag ble han kåret til ØIF Arendals beste spiller av den lokale juryen. Ni mål fremover sørget for det.
– Deilig at jeg leverer i jubileumskampen, men dritkjedelig at vi taper. Vi skyter oss ut av kampen og kaster altfor mange baller bort i andre omgangen. Førsteomgangen var god og prestasjonen der lover bra for resten av sesongen, men vi må holde toppnivået lengre, sier en selvkritisk Fiala Gjermundnes som løp rett bort til familien etter matchen.
ØIF Arendal ledet 15-13 ved pause, men tapte 25-30 mot seriemesteren.

Fulgte planen
Fiala Gjermundnes har hamret inn 88 mål for ØIF Arendal denne sesongen. Etter å ha ristet av seg skuffelsen trekker han frem årsakene til at førsteomgangen virkelig er noe å ta med seg videre.
– Vi fulgte planen både i forsvar og i angrep. Disiplinen fremover var solid, men vi gjør altfor mye dumt etter pause. Det irriterer meg, avslutter han.

Selv om det ikke ble seier kan i allefall Fiala Gjermundnes feire kamp nummer 100 for ØIF Arendal!