Olaf i (4) hundre – leder dramatisk prestisjeoppgjør – ØIF Arendal

Olaf i (4) hundre – leder dramatisk prestisjeoppgjør

Olaf R. Hoffstad satt inn sitt mål nummer 400 for ØIF Arendal i første omgang mot Elverum.

Olaf R. Hoffstad løper tilbake etter å ha scoret sitt mål nummer 400 for ØIF Arendal i første omgang mot Elverum i dag.

Lagene fulgte hverandre tett i åpningen av kampen. ØIF Arendal tok ledelsen 1-0. Anført av Sondre Paulsen – som var tilbake i ØIF-troppen etter bruddskaden han pådro seg i februar – Mario Matic, Jørg William F. Gjermundnes og Olaf R. Hoffstad ledet ØIF Arendal 8-7 etter 13 minutters spill.

Midtveis i omgangen fikk gjestenes Tobias Grøndahl seg en trøkk i ansiktet, noe som gjorde at tidligere ØIF Arendal-spiller Josip Vidovic entret gamlearenaen. Det hjalp ikke nevneverdig med det aller første. ØIF Arendal ledet 11-9 etter tjue minutters spill.
Ni minutter før pause traff ballen foten til en Elverum-spiller, uten at dommerne fikk det med seg. Elverum kontret inn 11-10 til store protester fra ØIF-leiren. Et minutts diskusjon endte i gult kort til ØIF-trener Luka Panza.
ØIF Arendals Sondre Paulsen foret deretter Sander L. Simonsen med en velkjent flyver som han satt elegant inn Elverums Emil K. Imsgaard til 12-10. Olaf R. Hoffstad satt inn 13-11 på straffekast fire minutter før halvtid.

Sondre Paulsen har vært ØIF Arendals beste spiller i første omgang. Han har satt inn 5 spillemål.

ØIF Arendal stiller uten en skadd Magnus Søndenå i dagens oppgjør. Elverum på sin side stiller uten svenske Eric Johansson.

ØIF Arendal leder 15-13 til pause.