BLOGG:- Bra jobbet, Taiga’n! – ØIF Arendal

BLOGG:- Bra jobbet, Taiga’n!

Klokken 16:00 braker det løs når Elverum står klare i Sparebanken Sør Amfi. Supporterbloggerne Kari og Ingrid Sunde er godt fornøyd med Elverums supporterklubb.

Her er den faste bloggen, signert svermerne Kari Sunde og Ingrid Sunde:

Oppgjørene mot Elverum betyr alltid masse følelser. Dagens kamp er ikke noe unntak. En kamp som vanligvis betyr full hall, men som dessverre ble flyttet fra søndag til lørdag.
Det var Elverum som ønsket å fremskynde kampen, for å skaffe seg best mulig utgangspunkt til sin play-off kamp mot PSG i Champions League. Forståelig! Vi håper bare ikke at det gir for store utslag med tanke på publikum. Så håper vi – og regner med – at Elverum gjengjelder «tjenesten» når vi trenger det…

Bortekampen mot Elverum endte med et tomåls-målstap, i en kamp hvor Elverum ledet med fem mål på det meste, mens våre gutter kjempet seg tilbake gang på gang. 

Vi har sett et ØIF Arendal denne sesongen, som på sitt beste har briljert og på sitt verste har raknet fullstendig. Elverum på sin side har vært i en egen klasse. Det blir David mot Goliat. Men, vi entrer aldri en håndball-arena og tror vi har tapt på forhånd. ØIF Arendal kan spille med lave skuldre, vel vitende om at Elverum er soleklare favoritter. 

Dersom våre helter i rødt og svart skal påføre Elverum sitt første tap i den norske ligaen denne sesongen må absolutt alt stemme – forhåpentligvis med et hjemmepublikum i ryggen som kan gi de et ekstra gir. Da kan det fort bli moro i Sparebanken Sør Amfi. 

Et ekstra moment ligger i dagens kamp; den er også generalprøven til vår andre cupfinale i historien. Alle som var til stede i Oslo Spektrum 30. desember 2014 vet hvor magisk den opplevelsen var.
Men, nå er det seriekampen først. Elverum sikret seg seriegullet i begynnelsen av mars, og det har blitt spekulert i hvilket lag de stiller med i Arendal. Vi er ikke i tvil, de stiller med fullt lag, og har nok ingen planer om å gjøre det enklere for våre gutter. De håper nok på ett kampbilde som gjør at de kan hvile sine beste spillere… 

Vi gleder oss til å treffe Josip igjen. Han skal få litt ekstra applaus og jubel fra oss. Vi tenker ofte på Josip, og savner han i Arendal. Det gjør litt vondt i hjertet når vi ser hvor lite han får spille, men vi er sikre på at vi får se han på banen i dag! 

Taiga’n er på vei i sin supporterbuss. De har oppfordret folk til å ta med seg gulleffekter for å feire seriegull, det har de vel fortjent etter en suveren sesong. La oss fylle hallen og gi gutta den beste støtten. Ingenting hadde vært bedre enn å legge en liten demper på feiringen. Vi må forresten skryte litt av Taiga’n. Det kan se ut som at de endelig har forstått at de dummer seg ut med alle sine rare kommentarer på ØIF sin Facebook-side. Det har vært merkelig stille i lang tid. Bra jobba Taiga’n!

I dag har folk mulighet til å sikre seg cupfinale-utstyr! Svermen selger T-skjorter, skjerf og flagg. Det er selvsagt lov å kjøpe selv om man ikke har anledning til å bli med på cupfesten i mai. T-skjortene fra Mizuno holder meget god kvalitet! 

Vi lader opp til kamp i Hisøyhallen idag. Evelyn (Kenny sin eldste datter) spiller turnering og vi skal selvfølgelig heie på henne og resten av ØIF-jentene:)

Ses i Sparebanken Sør Amfi! GOD KAMP!

Supporterhilsen fra Ingrid & Kari